Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:

Jutro jakiś spot? Nawet auto mam czyste :decayed:

no nie wierze :shock3: a Twój sentyment do soli z BT? :polew: ja może podlece zobaczę o której wrócę z Trójmiasta :wink:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siła wyższa - trzeba było umyć :facepalm::grin:

Opublikowano

w takim stanie auto już raz było w tym roku, jak się zakopałem :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
:facepalm: Jędrek jak tak można..ja wczoraj po dwóch dniach auto wystawiłem z garażu wczoraj byłem na działkach u Wiśni, dziś w pracy i już mnie denerwuje, że zakurzone :facepalm:
Opublikowano

to jak z tym spotem jutro ?:D

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

i tak jeszcze sprawa wiem ze nie ten temat ale sami ostatnio widzieliście jak ta moja B5tka stoi wysoko... co sądzicie o włożeniu tego: Sprężyny sportowe Mts Technik Audi A4 B5 40/40mm (3166153321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo przednie amory mam niby żółte jakies sztywniejsze ale są ori sprężyny..

Opublikowano
to jak z tym spotem jutro ?:D

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:17 ----------

i tak jeszcze sprawa wiem ze nie ten temat ale sami ostatnio widzieliście jak ta moja B5tka stoi wysoko... co sądzicie o włożeniu tego: Sprężyny sportowe Mts Technik Audi A4 B5 40/40mm (3166153321) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo przednie amory mam niby żółte jakies sztywniejsze ale są ori sprężyny..

wyżej od mojego na pewno nie jest :decayed: sprawdź numer tych amorków jeśli gdzieś jest wytłoczony bo może się okazać, że poprostu są żółte tak sobie, kupisz same sprężyny i będziesz narzekał, że przycierasz

Opublikowano

oj uwierz mi ze jest wyżej ;p z przodu stoi jak traktor... :( głowe miedzy koło a nadkole idzie włożyć wiec zaraz sprawdze numerki ^^

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

jedyny nr jaki znalazlem to 12009G E8 albo F8 ciezko się doczytać...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
tak, jak mamy ochotę :decayed: najczęściej raz na 2 tygodnie :wink:

A gdzie najczęściej się spotykacie? pytam, bo może nie długo z wawy się do bdg przeniosę i wolałbym wiedzieć gdzie zawitać ;)

Opublikowano

najczęściej w Bydgoszczy, na Łuczniczce albo pod Tesco :wink:

Opublikowano

auto czyste dziwne :shock3::grin:

:hi: pany i panie

Opublikowano
najczęściej w Bydgoszczy, na Łuczniczce albo pod Tesco :wink:

A to spoko , wiem gdzie to jest ;)

Opublikowano

oj tam, oj tam... świeci się jak psu klejnoty :kox::kox::kox: ale mnóstwo odprysków na zderzaku się pojawiło :facepalm: chyba będzie trzeba go polakierować bo jak patrzę to mnie cholera bierze :thumbdown:

Opublikowano

oj tam, oj tam... świeci się jak psu klejnoty :kox::kox::kox: ale mnóstwo odprysków na zderzaku się pojawiło :facepalm: chyba będzie trzeba go polakierować bo jak patrzę to mnie cholera bierze :thumbdown:

zięciu podeśli mi foto bo nie uwierzę :decayed::grin: mój zderzak w przyszłym tygodniu idzie do lakiernika :wink:

Opublikowano

ten spot na jutro to myślę, że optymalna godzina to 18:00 może być?

Opublikowano

Dla mnie 18 moze byc ;) Teściu, foto jutro :decayed::decayed: ale chcesz odprysków czy czystej a5tki? :grin:

Opublikowano

nie ciesz się tak, jutro komisyjnie znajdziemy coś brudnego :grin:

Opublikowano

to ja biere białe rękawiczki :naughty:

Opublikowano

i co znów spot w 3 auta? :facepalm: Jędrek dawaj do Świecia :naughty: