Opublikowano 29 Marca 201412 l Potrzebuję kogoś z VAGiem do CANa i obsługą długiego kodowania żeby włączyć doświetlanie zakrętów w jakim aucie? Octavia II
Opublikowano 29 Marca 201412 l mam VAGa pod CANa, muszę tylko zobaczyć gdzie to się koduje i mogę to zrobić
Opublikowano 29 Marca 201412 l receptę mam z forum skody pozostaje tylko się umówić może spocik? W ten weekend odpadam, w razie czego podrzucę w tygodniu kabel do Buły i ogarniecie
Opublikowano 29 Marca 201412 l jakby kogos interesowalo to godzina 18.00 pod UMK dziś umowilem się z rs4 ;-). Tyle że moja będzie usyfiona ;-)
Opublikowano 29 Marca 201412 l receptę mam z forum skody pozostaje tylko się umówić może spocik? W ten weekend odpadam, w razie czego podrzucę w tygodniu kabel do Buły i ogarniecie Dzięki ale w tygodniu to ja zbytnio czasu nie mam i w poniedziałek remont w domu zaczynam, nie pali się tak bardzo może w inny weekend się zgadamy
Opublikowano 30 Marca 201412 l ja wróciłem do domu właśnie coś się nic nie odezwał przyznam się szczerze i bez bicia zmieniłem telefon i teraz nie pamiętam, w którym telefonie mam numer do Ciebie...:facepalm:podrzuć PW
Opublikowano 30 Marca 201412 l da się w Świeciu zrobić geometrię 3d albo zwykłą geometrię ??? W Selco za 90 zł ale trzeba się umówić na termin, ja robiłem w Zbrachlinie przy stacji diagnostycznej i jestem zadowolony ( od ręki za 50 zeta i myjnia gratis). Mają dosyć świeży sprzęt, samochód prowadzi się jak powinien i kiera prosto, a różnie z tym bywało po innych zakładach.
Opublikowano 30 Marca 201412 l koledzy przestrzegam przed kradzieżą rożnego rodzaju dekli na alusach sam padłem ofiarą już dwukrotnie w ciągu miesiąca, kumplowi w VW też zajumali, także uważajcie bo jakaś plaga przynajmniej w Toruniu
Opublikowano 30 Marca 201412 l Mnie tez ukradli dekielki jakieś 5 dni temu Auto stało przed garażem 2 godziny pomiędzy 16 a 18 i nie mam dekli
Opublikowano 31 Marca 201412 l wczoraj dostałem maila ze zdjęciem jak wygląda moje ex A3.. cholera brakuje mi go czasami Siemanko wszystkim ;) witam Kolegę z innego forum