Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:....Qrfa strach oddawać auto gdziekolwiek jak sie tak czyta o tych gamoniach :doh::kwasny:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:....Qrfa strach oddawać auto gdziekolwiek jak sie tak czyta o tych gamoniach :doh::kwasny:

:facepalm: znajomek już się tak przejechał,13 k wsadził w wymianę części a okazało się że geometrię zje....li

---------- Post dopisany at 08:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ----------

Czekam na blachy bo auto swiezunia, i chetnie poznam opinie i rady specjalistow,

najpierw zainwestuj w dobre ubezpieczenie,bo Audi lubią znikać :facepalm:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: Pany
Opublikowano

:facepalm: znajomek już się tak przejechał,13 k wsadził w wymianę części a okazało się że geometrię zje....li

Dziś jadę po drugą belkę na wymianę, okaże się czy to jej wina... Byłem na dosyć nowej stacji diagnostycznej a parę dni temu ojciec też tam w swoim autku sprawdzał geometrię i było wszystko okej :kwasny:

A najgorsze że na tym się nie skończy bo trzeba do blacharza jeszcze oddać... :facepalm:

Opublikowano

zeby sie nie okazalo ze jednak buda jest przestawiona.... bo naprawde trzeba miec chyba szczescie zeby miec krzywa belke, kupic druga i zeby tez byla krzywa :kwasny:

Opublikowano
Tomek, pamiętaj że ja mam poje****y silnik... w tym sprężarkę. Ile czasu trwała regenracja?

Jakieś 4 godziny całość trwała z nabiciem.

Ogólnie dzwoń do gościa i przedstaw temat. Przerobił tych sprężarek całą masę, więc niech się sam wypowie.

BTW:

Mam pytanie - czy ktoś z posiadaczy B7 lub B8 zauważył jakiś problem z podatnością auta na korozję?

W obecnym aucie, Passat 2009, jest niestety sporo miejsc z tym paskudztwem :doh:

Są nawet pęcherze na środku drzwi. Macie takie przypadki w Audi? Bo będę rozważał zmianę na WŁAŚCIWĄ markę, wiadomo jaką :wink:

Opublikowano

w B8 zdarzają się przypadki, w których występuje korozja.. ja z tego tytułu odrzuciłem kilka B8-mek, gdy szukałem auta. występuje to zwłaszcza w autach, które miały jakieś przygody.. o korozji w Passatach B6 słyszałem, w jednym którego sprzedawałem korozja brała tylną klapę.

Opublikowano

Słuchajta....nie ma sensu opowiadać ,że b8 gniją....

Gniją te ,które były bite i źle je ktoś zrobił...a to zupelnie co innego .

Tak samo b5'tki.

Opublikowano

No właśnie było uderzenie w tylne nadkole i ktoś tej belki nie wymienił, wrzucił bym wam zdjęcia jak to wygląda od środka bo zdjąłem boczek ale nie wiem jak się wrzuca foto bezpośrednio na forum, a nie jako odnośnik do przeglądarki... ktoś podpowie? Jeśli faktycznie się okaże że jest buda przestawiona to... to już z tym nic nie zrobię... :facepalm:

Opublikowano
Opublikowano

CAM00593.jpg

CAM00595.jpg

Opublikowano
:hi: Łukasz to masz pecha,jeżeli okaże sie że buda przestawiona,masakra
Opublikowano

dziś miałem w końcu konkretny telefon o Q7, gość wziął VINy i ma sprawdzać.. stwierdził, że oglądał już tańsze i były paździerze więc woli dołożyć i kupić pewne auto.. oby w końcu coś się ruszyło :kox:

Opublikowano

Oby to nie była najgorsza opcja... Cóż, okaże się dopiero w przyszłym tygodniu bo mój mechanik uszkodził sobie dłoń... :facepalm: Ostatnio był chory więc zaczynam się przyzwyczajać... :kwasny: Jędrek, autko się sprzeda, tak jak kangur :whistling:

Opublikowano