Opublikowano 25 Kwietnia 201610 l Audi Team Bydgoszcz ktoś tam kogoś zna? Jeździliście na takie spoty ? A tak w ogóle to kiedy my spocimy ? Bo ostatnio 03.04.2016r było małe spotkanie.... No właśnie dawno mnie nie było na spociku
Opublikowano 26 Kwietnia 201610 l Witam. Panowie potrzebuje dobry warsztat w Bydgoszczy w który sprawdzą mi zawieszenie i zrobią geometrie, bo na stacji diagnostycznej mowią ze wszystko oki a autko mi chodzi po asfalcie . Z góry dzięki i pozdrawiam
Opublikowano 26 Kwietnia 201610 l Geometria na Głowackiego 11 wjazd od Lansjerów, ogarniają profi.... tylko wcześniej dzwoń albo podjedz bo dużo roboty mają i nie wiadomo jak z terminami, tel. 52 324 20 99
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l jakiś spot ogarniamy? w majówkę pewnie niektórzy wyjeżdżają.. ale po? bo wieje nudą
Opublikowano 27 Kwietnia 201610 l Wieje az buczy ja zawsze chętny, w czerwcu trzeba zaplanować wyjazd nad morze na jeden cały dzień.....a co do spotu niech się wszyscy wypowaidają kiedy pasuje chyba 7 albo 8 maj co ???? a Ty Jędrus skrecaj gwint tylko nie za bardzo żeby nie wyszlo że mam koze i zrobimy jakieś fotki Tylko niech ta pogoda się poprawi.... Aha masz Jędrek jakieś kalendarze na ten rok ?? bym chciał z trzy sztuki.... Zapomniałem 8 Maj na chwile obecną pracuje, już wcześniej sprawdzałem bo chciałem jechać z Wami do Torunia.... Edytowane 27 Kwietnia 201610 l przez FroS-t
Opublikowano 28 Kwietnia 201610 l spot na moje może być nawet 2 jakaś sesja by się przydała, przynajmniej byłby pretekst do ogarnięcia auta