eltom Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki wszystkim za przybycie. Ja właśnie dotarłem do Inowrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie wstydź się francuzaTwoje 115km wciąga nosem [emoji12]Za miesiąc możesz się pomylić czasami Znowu obiecujesz... To jak nie Żabojadem to Audi cię objade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dzięki za spot, przepraszam, że tak krótko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie wstydź się francuzaTwoje 115km wciąga nosem [emoji12]Za miesiąc możesz się pomylić czasami Znowu obiecujesz... To jak nie Żabojadem to Audi cię objade Myślę że możesz mieć kłopot Kupiłem turbo i fmic + wirus i myślę że 180 wypluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedo666 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 no ja też dzięki spot na duży plus 10autek na prawdę fajna frekwencja , jak na taką niefortunną datę i godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie wstydź się francuzaTwoje 115km wciąga nosem [emoji12]Za miesiąc możesz się pomylić czasami Znowu obiecujesz... To jak nie Żabojadem to Audi cię objade Myślę że możesz mieć kłopot Kupiłem turbo i fmic + wirus i myślę że 180 wypluje Tyle co powinienem mieć w serii Chcesz moją kupić? Jak w całości nie pójdzie to na graty pcham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie wstydź się francuzaTwoje 115km wciąga nosem [emoji12]Za miesiąc możesz się pomylić czasami Znowu obiecujesz... To jak nie Żabojadem to Audi cię objade Myślę że możesz mieć kłopot Kupiłem turbo i fmic + wirus i myślę że 180 wypluje Tyle co powinienem mieć w serii Chcesz moją kupić? Jak w całości nie pójdzie to na graty pcham Była by w q i juz bym jechał po nią; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manitou Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Również dzięki, miło było poznać Nawet potem mecz się dobrze oglądało. Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Manitou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 W nieco mniejszej grupce, ale zostaliśmy nieco dłużej (do dwudziestej) i stwierdziliśmy, że trzeba będzie nieco grupę zintegrować. Sam kiedyś zaczynałem, więc wiem jak to jest, kiedy na pierwszym spocie same nowe twarze i gadają o nie wiadomo czym Wrócił dzisiaj temat wyjazdu nad morze... Przewinął się temat daty sierpniowej... Co myślicie o sierpniu w ogóle? Ktoś rzucił też hasło integracji z grupą pomorską. Może to jest myśl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zaraz fotki dam, ja myślę że można już coś w Lipcu ogarnąć, jakiś jednodniowy wyjazd nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ja jestem za niestety mój urlop jest nieaktualny, więc tym bardziej będę chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 S-pot Bydgoszcz 12.06.2015r Dziękujemy za tak liczne przybycie, fajnie że pojawiły sie znowu nowe twarze, info o kolejnym spocie oczywiście tutaj na forum Goniliście mnie dzisiaj z tym fotami przez ten nieszczęsny mecz ale mam nadzieje że każdy znajdzie swoje wozidło Pozdro FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Świat się kończy... Same krawaty... Edytowane 12 Czerwca 2016 przez WIŚNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Tej tej nie obrażaj mnie ja to żartowałem z tym francuzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 widzę, że spot udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Fotki jak zawsze Jak dojadę do firmy to wrzucę na facebooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkil Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 jakaś grupa jest na FB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 jakaś grupa jest na FB? https://www.facebook.com/Audi-A4-Kujawsko-Pomorskie-254511904584483/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkil Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi