Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i w sobotę właśnie strasznie żałowałem pozbycia się Cabrio.. :(

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 16.02.2019 o 17:55, adiko95 napisał:

bede robił cały układ wydechowy od poczatku na przelocie i wpadaja końcówki z baq-garage nierdzewki 101mm i staram sobie coś znalesć innego niż z b7 ale na złość google nie pomagają

głupie pytanie, ale myślałeś o tym z S4?

Opublikowano
1 minutę temu, -Wookie- napisał:

głupie pytanie, ale myślałeś o tym z S4?

Ori zderzaka z s4 nie kupię dostępność prawie zerowa a ceny wysokie, chodzi mi po głowie dyfuzor z b7 i spawanie na gładko czyli prawie taki jak z s4, ale znowu jeśli ktoś montuje dyfuzor to ten z b7 chciałem coś innego 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:hi:

Witam, jest sprawa. Poszukuję lakiernika,  który ogarnie taką felgę. Wiem, że po malowaniu nie ma szans by te "frezy" na srebrnych fragmentach zostały...

Znacie kogoś godnego polecenia?

20180727_120246.jpg

Opublikowano

Ja bym spróbował na Miechowskiej.

Tam jest renowacja felg. 

Opublikowano

tylko i wyłącznie Miechowska. robiłem swoje rotory u nich i wyglądają jak oryginalnie pomalowane

Opublikowano

Siemka, mam propozycje z racji tego że sezon niedługo ruszy w pełni, DKG w Bydgoszczy robi 13 kwietnia otwarcie sezonu, zawsze można ruszyć w większym gronie. Byli by chętni ?

Opublikowano

@Newman

@jedrekx

Dzięki bardzo :)

Dzisiaj dzwonię i ogarniam temat ?

Edytowane przez Krystian1987

Opublikowano
9 godzin temu, adiko95 napisał:

Siemka, mam propozycje z racji tego że sezon niedługo ruszy w pełni, DKG w Bydgoszczy robi 13 kwietnia otwarcie sezonu, zawsze można ruszyć w większym gronie. Byli by chętni ?

ja bardzo chętnie.. ale moje auto to czysta seria, więc wstyd się pokazać :decayed:

Opublikowano
5 godzin temu, jedrekx napisał:

ja bardzo chętnie.. ale moje auto to czysta seria, więc wstyd się pokazać :decayed:

Wierzysz w to że tylko twoje auto będzie seria pośród wszystkich? Dobrze wyglądająca seria, lepiej się prezentuje od modzonych nawet ??

Opublikowano

co to za event w ogóle? gdzie? na czym to polega? generalnie zawsze chętnie oderwę się od monitora.

Opublikowano
7 minut temu, -Wookie- napisał:

co to za event w ogóle? gdzie? na czym to polega? generalnie zawsze chętnie oderwę się od monitora.

https://www.facebook.com/events/307088909948961/?ti=CL podaję linka do eventu, ogółem to zlot aut po modyfikacjach. Może być ciekawie :)

Opublikowano

nigdy mnie to nie kręciło, jestem fanem jedynie skromnej i eleganckiej interwencji w postaci dobrze dobranych felg czy drobnych elementów we wnętrzu. Nawet zdejmowanie logo/emblematów z auta nie do końca mnie kręci (sam właśnie je kupiłem by uzupełnić u siebie ? ) No ale i tak chętnie się wybiorę. Link na tą chwilę nie działa, poszukam na Fb.

Jakby co dawajcie znać, oczywiście można wybrać się razem.

EDIT: po wczorajszych problemach Fb z grupami juz wszystko chyba jest ok, znalazłem info.

Edytowane przez -Wookie-

Opublikowano

:hi:

Poszukuję kogoś, kto pomoże ogarnąć problem z poduszką w Ibizie 6J. Na zegarach świeci się ikonka Airbag. Po podłączeniu pod komputer nie pokazuje która to poduszka ?

Polecacie jakiegoś "Magika"?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje kogoś, kto mi sprawdzi 10 km od  Bydgoszczy audi Q5 3.0 TDI , oczywiście odpłatnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.04.2019 o 12:36, duzy616 napisał:

Poszukuje kogoś, kto mi sprawdzi 10 km od  Bydgoszczy audi Q5 3.0 TDI , oczywiście odpłatnie.

Odezwij się 697107006

Opublikowano
4 godziny temu, jachu1111 napisał:

Odezwij się 697107006

Jeżeli chodzi oto auto, ktore mnie interesowało - jest już nieaktualne.

Ale dzięki za odzew.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakiś spocik w sobotę lub niedzielę? 

Opublikowano

masz na myśli 27/28.04? cos można by pomyśleć, choć cięzko w tym naszym kuj-pom gronie. Tak samo jest w temacie cabrio. Pustynia. Poznań czy Trójmiasto to inny świat. A nawet Toruń ?

Opublikowano
4 minuty temu, -Wookie- napisał:

masz na myśli 27/28.04? cos można by pomyśleć, choć cięzko w tym naszym kuj-pom gronie. Tak samo jest w temacie cabrio. Pustynia. Poznań czy Trójmiasto to inny świat. A nawet Toruń ?

Tak zgadza się chodzi mi o ten weekend ?