Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u Renia tylko vag

a kabelki od kierowcy puscilem nad kolumna kierownicza i do radia, zdejmij ten trojkat co maskuje bezpieczniki i bedziesz wszysto widzial jest tam sporo miejsca.. a od strony pasazera zdiolem schowek i wszystok widac, kabel poprzyczepialem do jakis innych kabli ori na opaski zeby sie nie walaly luzem

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podjąłem decyzję że nie będę przerabiał tych kratek, tylko poszukam EU. Stracę trochę kasy ale nie będą mnie drażniły szczegóły.

Jak ktoś jest chetny to zapraszam:

Podświetlane kratki AUDI A4 99-01 LIFT

Wersja angielska, stan bardzo dobry.

Cena 100zł

To są kratki od tego gościa:

http://www.allegro.pl/item540690948_kratka_kratki_audi_a4_99_01_lift_lifting_czesci.html

Opublikowano

yhy

Opublikowano

//spoty kuj-pom co niedziele >>parking Łuczniczka godz 14:00 ///

wrzucilem info na Audi Club Polska [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:03_________________________________________________ co tu taka cisz?

Opublikowano

nie wiem :decayed: ja moze bede moja bestia moze na gieldzie jeszcze jutro dam znac

Opublikowano

żenada panowie! frekfencja jest tu taka ze szkoda gadac,2 tygodnie temu w toruniu bylo spotkanko a teraz w niedziele mam byc w bydzi jutro sobota i zadnych ustalen co jak i wogole oczywiscie tylko majki chyba z torunia do bydzi sam bedzie jechal!!! pozdrawiam kolegów z bydzi a kolegów z torunia pytam czy jadą czy dali d*py!!! ja chocby bede pchał swoja audi to do bydzi dotrę!!!!

Opublikowano

Siema!!

:yeah: myślę, że na 98,456% przyjadę w niedzielę... :hi:

Opublikowano

napisałem wyżej że też bede no chyba że nie bedzie nikogo

Opublikowano

Nie no, chyba każdy traktuje ostatnie, spotowe ustalenia jako ważne. Co dwa tygodnie się spotykamy i obecność obowiązkowa :decayed:

Ja będę, może szwagra jeszcze ściągnę więc Panie i Panowie spinać się :naughty:

Przywiozę kratki, będzie można zobaczyć, może ktoś się zdecyduje.

dropsone... mam nadzieję że będziesz i ubijemy inspekcję ;)

Opublikowano

Binek & Komar, czyli dwie srebrne A4 B5 z districtu zło wiejskiego będą na spocie :) Nie ma co panikować :)

Opublikowano

A MOŻE KOLEJNY RAZ W GRODZIE KOPERNIKA?POWIEM SZCZERZE,ŻE TROSZKĘ MI NIE PASUJE W TYM TYGODNIU JECHAĆ DO BYDZI.

Opublikowano

koledzy z torunia!!! czy kazdy jedzie sam sobie czy ustawiamy sie w toruniu i ruszamy razem a potem koledzy jeszcze ze zlej wsi dolączają????

Opublikowano

ja będę na 90% bo muszę coś jeszcze załatwić a nie wiem czy się wyrobie :wallbash: ,

ps nie myje auta do zdjęć wiec będzie szarozielone :decayed:

Opublikowano

ja o 13.15 wyjezdzam z torunia najpozniej o 13.30 jesli ktos z torunia jedzie niech sie odezwie do mnie bo widze ze sam chyba dzis pojade, slabiutka frekfencja w toruniu panowie slabiutka chyba jakies zebranie w toruniu trzeba zrobic i niektorych zmobilizowac!!! w kazdym bądź razie ja d*py nie dam i do bydzi jade torun reprezentowac!

Opublikowano

no ja będę :decayed:

Opublikowano

Ja też :decayed:

Opublikowano

ja sie chyba tez pojawie...

Opublikowano

Ja zaraz ide odpalać dieselota :)

Opublikowano
:embarrassed: :embarrassed: sorki wszystkim ze tak bez słowa sie ewakuowałem ale moja dzwoniła żebym przyjechał i z małą do lekarza jedziemy teraz bo ma gorączkę :confused4: