djbinek Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Jednym słowem: za***iście Pyszna kiełbasa, piękne kobiety, nieziemskie audice, mrożące krew w żyłach wyścigi, palenie gumy oraz niebezpieczne policyjne pościgi ... Oczywiście szacun dla Majkiego za wyścig _________________________________________________ FILM ze spotu http://www.youtube.com/watch?v=RlP2FzCbHQ4&feature=channel_page WYŚCIG http://www.youtube.com/watch?v=1DBYHLqyDdQ&feature=channel_page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 co to za wyścig majkiego, proszę opowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Binek ma video-relacje z wyścigu majkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Majki... kto był pierwszy na końcu bo na filmie nie było widać? Ognia ładnie dałeś Ładnie panowie imprezujecie, aż żal że miałem inne plany. Ale przcież nic straconego, sezon na dobre dopiero się rozpoczyna, więc wiele jeszcze spotów przed nami. ------ a tak na marginesie - Panowie - znalazłem coś takiego : http://tnij.org/danj I gdyby nie to, że zdążyłem już trochę doinwestować moje autko i żal się go pozbywać, to bym rozważał zakup tej eski A tak - po cichu staram się wymyślić uzasadnienie dla drugiego audi - i spróbować namówić żonę na zrobienie prawa jazdy... Co myślicie o tym niebieskim kombi ? [br]Widać że autko doinwestowane, dobrze że dłubane było w uznanej firmie. Ja osobiście bałbym się wysilonych jednostek, już sama S4 wymagałaby dokładnego prześwietlenia. Nie podobaja mi się w tym aucie lampy przód/tył, ściema bez przodu no i kolorek, choć przy tej mocy jest trochę uzasadniony W TDI był by przypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 co to za wyścig majkiego, proszę opowiadać startowalem z nissanem maxima 3,5 v6 ogolnie on wygral ale jestem dumny ze ze startu do 3 biegu bylem pierwszy, d*py nie dalem jakl to sie mowi po mojemu[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 18:50_________________________________________________aaa, i zeby nie bylo, tę B8 tez wyleczylem delikatnie, w porządku kolega nowy poznalismy sie w niedziele no i koników troszke mniej no al;e moja 12 lat starsza!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 majki :oklaski: wyscig w porzo i mysle ze tą a3 tez bys wyjasnil [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:36_________________________________________________ A ja kolejny weekend w robocie... a tak na marginesie - Panowie - znalazłem coś takiego : http://tnij.org/danj I gdyby nie to, że zdążyłem już trochę doinwestować moje autko i żal się go pozbywać, to bym rozważał zakup tej eski A tak - po cichu staram się wymyślić uzasadnienie dla drugiego audi - i spróbować namówić żonę na zrobienie prawa jazdy... Co myślicie o tym niebieskim kombi ? autko super i ta moc !!!!!!!! robi wrazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no ładnie chlopaki... daliście rade... brawo majki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No właśnie majki... jak dobrze pamiętam mam u Ciebie przejażdżkę rajdową taksówką. Może następnym razem się uda [br] Panowie... jak robimy z tymi spotami? Pozostaje niedziela czy może piątek? Może zastanówmy się nad innym terminem spotkań, bo z tego co widzę niedziela, poraz obiadowa nie każdemu pasuje.[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 09:03_________________________________________________Mi odpowiadał by piątek wieczór, start 18-20. W razie czego można podjechać później na spot VAGa. Zastanówmy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 spoty audi przechodza chyba w odstawke narazie, sami widzicie ze w zime byla za***ista frekwencja w porownaniu do tej, wiec koncentrujemy sie na koronowie, tam bynajmniej cos sie dzieje!!! nastepnym razem rozjezdze audiczke przed koronowem i sprobuje tą s3 wyjasnic, rafi nalega, a ja tak sie nie scigam, ale jak juz jest to co mi tam, bynajmniej bedą mnie tam pamietac ze kozak jestem i d*py nie daje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Chyba łatwiej podjechać na chwilę do centrum (czy byd, czty tor) niż dmuchać na pas do Koronowa by się spotkać. Na pasie więcej się dzieje ale klubowych audiczek będzie chyba mniej. Wszyscy jadą gdzieś na majówkę czy w tym tygodniu coś zmontujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 zima bylo nas wiecej bo byla zielona bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Darłowo City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 spoty audi przechodza chyba w odstawke narazie, sami widzicie ze w zime byla za***ista frekwencja w porownaniu do tej, wiec koncentrujemy sie na koronowie, tam bynajmniej cos sie dzieje!!! nastepnym razem rozjezdze audiczke przed koronowem i sprobuje tą s3 wyjasnic, rafi nalega, a ja tak sie nie scigam, ale jak juz jest to co mi tam, bynajmniej bedą mnie tam pamietac ze kozak jestem i d*py nie daje!!! nie nalegam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Majki ma rację, lepiej podjechać do Koronowa, wiem że jest kryzys światowy, ale tam się coś dzieje, a u nas frekwencja słaba... Rafi, dodaj kilka fotek, też robiliście, bo mnie na żadnej nie ma ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henias1987 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 witam z tego co wiem to 1 maja bedzie cos sie dzialo na pasie bo otwarcie sezonu ma byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No i kto z klubu zamierza być na otwarciu sezonu? Może na spoty trzeba będzie jeździć do Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 specjalnie dla binka [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2009, 11:26_________________________________________________ witam z tego co wiem to 1 maja bedzie cos sie dzialo na pasie bo otwarcie sezonu ma byc. ale czy to pewne moglbys sie dowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 za stary jestem na ten pas,jeżdziłem tam jak miałem 18lat i jarały mnie motory :>,wole zimne piwko pod parasolką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 stare ruru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi