Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

strobo wczoraj byłeś pod Tesco widziałem twoją fure a my byliśmy 10 metrów dalej....

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mnie na 100% nie zapisujcie wszystko się okaże co będę robił. Jeśli tylko mi czas na to pozwoli to na pewno się zjawie na spocik.

Mam do was pytanie, czy można jakoś w łatwy sposób sprawdzić czy ma się w aucie virusa?? czemu pytam :) bo jakoś mam wrażenie że jest coś za mocy jak na 130 kucy. Mało tego dziś tak nie dokładnie sprawdzałem ile ma do 100 i jakoś mi wychodziło 7-8 sekund gdzie producent podaje że 10 (dodam że nie było to dokładne i mógł by być błąd.

Opublikowano

to ja bym sie na Twoim miejscu cieszyl

a moze to agonia silnika.... ciiiiiiiiiii nic nie mowilem... :wallbash:

Opublikowano

hehe no może i agonia. Cieszyć się będę jak będę tego pewny. W sobotę będę bardziej to sprawdzał. Mały wyścig Audi vs Skoda (150kucy turbo benzyna)

Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Opublikowano

99899d27cbb85184med.jpg

KIEDY TAKA FREKWENCJA BEDZIE NA SPOCIE? OSTATNIO KILKU NOWYCH POSIADACZY AUDI A4 SIE TU ODZYWALO, WYPADA WIĘC ZDJĘCIE ZAKTUALIZOWAĆ! POZDRAWIAM

Opublikowano

no frekwencja całkiem sporawa. A dziś mi się zdaje miał być jakiś spot?

Opublikowano

spot może być dzisiaj w toruniu godz 19-20.. ktoś chętny??

Opublikowano

JESTEM ZA...SPOT SPONTAN DZIS W TORUNIU!?[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2009, 16:45_________________________________________________8ecd2c540d5cc181med.jpg

Opublikowano

ja moge podjechac :)

Opublikowano

Właśnie piwo otworzyłem i nie wiem co dalej robić czy pić czy jechać na spot. Będzie coś czy nie??

wyścig przegrałem :(

Opublikowano

WITAM, JAKIŚ SPOCIK ROBIMY W WEEKEND, OSTATNIO KOLEDZY Z BYDZI WSPOMINALI O GRILLU TO MOŻE COS ZORGANIZUJEMY,JAK NIE TO CHOCIAZ SPOCIK TYM RAZEM W TORUNIU! POZDRO DLA KLUBOWICZÓW

Opublikowano
  • Autor

ma być piękny weekend, myśle ze frekfencja powinna być wysoka :good:

Opublikowano

Majki podoba mi się to twoje dopieszczanie autka. Jak sobie coś takiego załatwić?? :):tongue4:

Co do pogody to w sobotę ma być fatalna.

Opublikowano

siema :) zgodnie z ustaleniami grill ma byc :D w niedziele tzn 14.06.2009. :hi:

Lista obecności:

1.Paweł

2.Binek

3.... :polew:

Opublikowano

Majki podoba mi się to twoje dopieszczanie autka. Jak sobie coś takiego załatwić?? :):tongue4:

Co do pogody to w sobotę ma być fatalna.

w niedziele pogoda ma byc super, ale czy spot robimy w niedziele? czy w sobotę? :mysli:[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 22:53_________________________________________________a co do dopieszczenia, to nie mozna sobie załatwić, trzeba no to zasłużyć

Opublikowano

Panowie i co temat grilla zamknięty?

Opublikowano

CO DO GRILLA TO Z MOJEJ STRONY BYNAJMNIEJ TEMAT JEST OTWARTY,POGODA JAK WIDAC NIEROZPIESZCZA,NO ALE POTRAFI SIE ZMIENIC W KILKA GODZIN A Z TEGO CO SLYSZALEM TO W NIEDZIELE MA BYC ŁADNA POGODA,CHĘTNYCH WIDZE BRAK,ALE MOŻE DO JUTRA KTOS SIE ZAOFERUJE,WIĘ NARAZIE MIEJSCA NIE USTALAMY, JA DZIS SIE WYBIERAM DO KORONOWA NA IMPREZKE NA PARTY W IBIZIE,JESLI ODBEDZIE SIE BEZ EKSCESÓW TO NAPEWNO SIĘ PISZE NA GRILLA, POZDRO DLA AKTYWNYCH KLUBOWICZÓW

Opublikowano

Felgi bajera :)

Mam pytanie ma ktoś możliwość z Torunia podłączenia auta pod kompa. Wyskoczył mi check engine i chce to sprawdzić?

Opublikowano

Felgi bajera :)

Mam pytanie ma ktoś możliwość z Torunia podłączenia auta pod kompa. Wyskoczył mi check engine i chce to sprawdzić?

DROPSON PODŁĄCZA AUDICZKI, KLUBOWICZOM ZA FREE ALE BEDZIE DOPIERO 19 CZERWCA ZA TYDZIEŃ, JAK CI ZALEŻY TO MASZ NR DO GOSCIA SPECJALIZUJE SIE W GRUPIE AUDI, ZADZWONISZ I PODJEDZIESZ, POWIEDZ ZE MASZ NAMIAR OD MARCINA A4 2.8 (56 6553772) POWINIEN MIEC DZIS OTWARTE DO 14