Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

środa godz. 20 pod Łuczniczką lub Tesco, zależy od pogody ;)Wczoraj widziałem granatową A4 w bydzi pod Piotrem i Pawłem na Fordonie koło 18:00 , sedan, 97-lub98 rocznik, fajne aluski miała audikowe, ale nie obniżona i dzielone lampy miała. I oczywiście rejestracje z a4-klub i nakklejka na szybce tej bocznej za szybą pasażera. Nie wiecie kto to?

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

środa godz. 20 pod Łuczniczką lub Tesco, zależy od pogody ;)Wczoraj widziałem granatową A4 w bydzi pod Piotrem i Pawłem na Fordonie koło 18:00 , sedan, 97-lub98 rocznik, fajne aluski miała audikowe, ale nie obniżona i dzielone lampy miała. I oczywiście rejestracje z a4-klub i nakklejka na szybce tej bocznej za szybą pasażera. Nie wiecie kto to?

Obstawiam, że to Tomek4don :)

Opublikowano

mrt

za***ista ta furka w podpisie u Ciebie :gwizdanie:

Opublikowano

mrt

Też jestem tego zdania

ps. ja będę dopiero pod sharepem nie lubie gadać a jeździć :)

Opublikowano

Ty Majki co kroghot się opuścił??????? na wakacjach kurde byłem. To jakoś ciebie na wyścigach nie widziałam a moja strzała furorę robiłą :)

Ty mi lepiej napisz czy będziesz dziś na TRN ??

i to było niepotrzebne :evil: , zapnę dzis 5 i wyjasnimy sprawe przy 230km/h :polew:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 18:56_________________________________________________nie wiem czy tez dopiero na scharp'a nie przyjade ale powinienem sie pojawic

Opublikowano

Majkel ja tylko żartowałem no wiesz przecież :). Jedyne co to faktycznie trochę ostatnio poszalałem. Dziś pewnie też z raz czy dwa sobie polecę :)

Będę około 22:30 na sharpie jak coś

Opublikowano

no widze ze majki zdecydowałeś sie na lpg i jak chodzi maszyna... :good:

Opublikowano
  • Autor

obserwuje forum obserwuje ale ostatnio brak mi czasu, zabiegany jestem i kryzysu też nie widać jakoś, trzeba pracować na avanta B6 kolor "dubaj" :cool1:

Opublikowano

no widze ze majki zdecydowałeś sie na lpg i jak chodzi maszyna... :good:

napisze tylko tak: nieoszczędzam silnika ale dbam, chodzi pięknie :good: jest sekwencja przetestowana w 100%, nie żałuje że wstawiłem a żałuje że tak późno :wallbash: pozdrowionka, jakis spocik trzeba we włocławku zoorganizowac, ja bym go widział na parkingu na tamie lub obok, klimacik dobry i miejscówka super :cool1:

Opublikowano

mrt

Nom mi też się widzi :naughty: zmiana dyfuzora, malowanie felg i ramki grilla oraz zmatowienie lakieru i będę miał identyczną :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

283161a547c3b2fa.jpg

Proszę aby Filip umieścił to "na górze" ;) Myślę, że się podoba ;)

Opublikowano

Witam:)

Jeżeli ktoś był zainteresowany na sprzedaż mam audi a4 1.6 95rok (końcówka) , po delikatnej kolizji cena do uzgodnienia, zainteresowany proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

bylem disiaj na bmw i na parkingu kolo stadionu pelno a4 z torunia i okolic........ Newman, Reniu trzeba ogarniac temat bo byla by niezla promocja, jak ktos przyjezdza a4 na bmw ( :polew:) to i pewnie na spocik by podjechal......

Opublikowano

hehe niezły pomysły można kiedyś coś trzasnąć we Włocku pomyśle nad tym .

Dropson skasowałem ten błąd od wysokiego ciśnienia i narazie jest dobrze pare dni ani razu mi sie turbo nie wyłączyło :good:

pozdro :audi::a4fan:

Opublikowano

283161a547c3b2fa.jpg

Proszę aby Filip umieścił to "na górze" ;) Myślę, że się podoba ;)

mi się podoba :hi::good:

tylko że z tego nie wynika w którą środę jest spot w Bydzi a w którym w Toruniu. więc musimy nad tym popracować.

W tą środę proponuję zacząć od Bydzi żeby nowi klubowicze się z nami zapoznali.

Opublikowano

Mam nadzieje ze klubowicze pomoga mi z problemami przy audi co?? I rozumiem ze w te srode widzimy sie pod Łuczniczka no i jak mozna odrazu zamowic logo klubu;d Pozdro

Opublikowano

w tą środę akurat wracam z Niemiec (wyjazd we wtorek).. więc jeśli zdążę to podjadę nowym nabytkiem ;)

Opublikowano

no no, widzę że zainteresowanie jest duże środowymi spotami i kilku nowych uczestników, zobaczymy jak to będzie w środę w praktyce :polew: bywało różnie ostatnio :mysli: pozdrowionka dla starej ekipy :a4fan:

Opublikowano

ej teraz kolej na torun....

Opublikowano

no teź jestem za toruniem toche bliżej :good: