Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja szukam grafika, znajomość Adobe CS4 wymagana

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slyszalem ze koledzy z bydzi niezle dawali z powrotem :good: spocik w toruniu zaliczony i to z niezłą frekwencją i oczywiscie w niezłym gronie :cool1: pozdrowionka :notworthy:

Opublikowano
Tylko nie wiem czy przy kolejnej okazji powinienem prowadzić peleton.. prawie zabiłem jakiegoś złamasa na motorze bez świateł...
No niezły hardcore z niego był... bez świateł popierdzielał dawca jeden :wallbash:
No Reniu jechałem przed tobą i powiem że strasznie walą po oczach twoje lampy napewno masz za wysoko je ustawione. :decayed:
Kuźwa może po zmianie zawiechy doopa bardziej siadła? :mysli: Obadam temat :good:
A tak generalnie to prędkośc przelotowa to :kox::evil::good:
Nigdy chyba tak szybko nie dotarłem z Torunia do Bydgoszczy :gwizdanie:
Opublikowano

Eee.. da się szybciej tylko 1.9 to za mało ;] Rekordowo to od obwodnicy Świecia do Bydzi 186 średnia :gwizdanie:

Opublikowano

Co Ty mówisz :wink4: Moja 1.9 szlo juz ponad 210 licznikowe i cały czas tylko 1.9

Tylko nie wiem czy przy kolejnej okazji powinienem prowadzić peleton.. prawie zabiłem jakiegoś złamasa na motorze bez świateł...
No niezły hardcore z niego był... bez świateł popierdzielał dawca jeden :wallbash:
No Reniu jechałem przed tobą i powiem że strasznie walą po oczach twoje lampy napewno masz za wysoko je ustawione. :decayed:
Kuźwa może po zmianie zawiechy doopa bardziej siadła? :mysli: Obadam temat :good:
A tak generalnie to prędkośc przelotowa to :kox::evil::good:

Jak tak za wami jechałem to sie zastanawiałem gdzie mnie pół stadniny spod maski uciekło tak dawaliście klekotom :hi:

Opublikowano

Kilka fotek ze spotkania, oby tak dalej panowie :hi:

spot2009090901.th.jpg spot2009090902.th.jpg spot2009090903.th.jpg spot2009090904.th.jpg spot2009090905.th.jpg spot2009090906.th.jpg

Opublikowano

spocik mozna zaliczyc do udanych! niestety moj wypasiony aparat nie dal rady :wallbash: i jedyne co to sklepalem krotki filmik z tego co mi sie udalo z niego wyciagnac :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=RMR2h171Cxc

Opublikowano

Dropsone :notworthy:

PS. wrzuć ten filmik jeszcze [TU]

Opublikowano

reniu cos mailes mi napisac... ale zamollilem;p

Opublikowano

hehe dobre ;d dziekowka;dja chyba tak cala karoserie zrobie;p[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 10:48_________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0c24830991e9a3e.html

zalamka jak mozna tak to popsoc;d

Opublikowano

Rozumiem, że ktoś tak popsuł grilla od A4.

Opublikowano

dropsone... dobra robota

czym montowałeś?

Opublikowano

Neony :decayed:

Opublikowano

haha;dpatologia;d za tydzien bydgoszcz moze robimy tak jak mowilem co 2 tydzien tylko w bydgoscz moze wiecej osob bedzie;d bo z torunia sa 2-3 osoby chyba ze m ei na reke zeby tam do as wpadac:D :hi:

Opublikowano

haha;dpatologia;d za tydzien bydgoszcz moze robimy tak jak mowilem co 2 tydzien tylko w bydgoscz moze wiecej osob bedzie;d bo z torunia sa 2-3 osoby chyba ze m ei na reke zeby tam do as wpadac:D :hi:

słuchaj kolego, i tak co 2 tygodnie jest w bydzi spot, więc jesli nie masz ochoty to do torunia nie przyjezdzaj i tyle :tongue4: do czego zmiezasz? ze 3 osoby z torunia byly??? najwazniejsza jest ogolna frekwencja chyba co :gwizdanie: przyjezdzaj tylko do bydzi i bez problemu, nie pomyslalbym ze taki marudny jestes :polew: pozdrawiam

Opublikowano

NIe no nawet tu sie zaczyna jakas mała wojna Bydgoszcz-Toruń robic?Chlopaki...Niech jest jak jest...kto bedzie chciał to przyjedzie i juz...Tak jak majki napisał przyjezdzajcie gdzie wam pasuje :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 16:20_________________________________________________A tu macie spocik z innego rejony naszego kraju i innego klubu a którym była wczoraj mowa...Liczniejsza ekipa??

http://nasza-klasa.pl/profile/20194481/gallery/album/4/324

Opublikowano

fotomontaz :polew:

Opublikowano

nie oto chodzilo:P mi to nie robi czy bdg czy torun myslalem ze tak lepiej by bylo:P

Ps, fajny filmik jak prezes zmienia kolo hehe