Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety jednak ja dzis odpadam :wallbash:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja będę :) Jedzie ktoś z fordonu? Startujemy spod Lidla??

Opublikowano

dropsone bo Ty sprawdzasz ;]

Opublikowano

Jako zalogowany. Będziesz dropsone dzisiaj w Bydgoszczy?

Opublikowano

Wszyscy tak się szykują, że nie mają czasu napisać o tym :naughty: Ja będę.[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 15:44_________________________________________________Hehe... przu okazji małe podsumowanie aktywności w wątku :banan2:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=topiccount;topic=20452

ooo widzę że jestem w punktowanej 9-tce :gwizdanie: widac czarno na bialym ze stara ekipa udziela się najbardziej :tongue4:

Opublikowano

majki bo ty jako forumowy emeryt miałeś bardzo dużo czasu na ten swój wynik :tongue4:

Opublikowano

Wlasnie więc się nie martw młodzież Cię jeszcze wyjaśni :tongue4: Nasz Audi designer Nowek już Cie dogania :polew:

Opublikowano

Ok jakby co to będę o 18:20 pod Lidlem bo dziś takie warunki, że trzeba te 30 minut na dojazd liczyć.

Opublikowano

no to teraz dopiero sie spam zacznie :polew:

mnie nie bedzie...

ale za tydzien postaram sie juz byc

Opublikowano

Sorry gajs ale mnie jednak tez nie bedzie...Wyjechałem z domu ujechałem ze 200m i stwierdziłem ze nie dam rady dojechac...Co dodam gazu to koła w miejscu co hamowanie to tylko ABS sie załącza...Jednak mogłem zmienic koła w sobote ale się nie chciało...Nie myslałem ze taka pogoda sie zrobi...To miłego spota wam zycze pozdro

Opublikowano

mnie nie będzie.moja furka nie chce odpalić :wallbash:

Opublikowano

Ja dziś odpadam. Dopiero z pracy wróciłem i padam. A w podsumowaniu aktywności nie tak źle ze mną :D Myślałem, że będę gdzieś na końcu...

Opublikowano

No i kolejny spocik zaliczony :good: troszke mała frekwencja :confused4: ale i tak było kozak :> Nowek :hi: ach te twoje tuningi, z tygodnia na tydzień twoje auto błyszczy w diodach :kox: no ale co w końcu na święta będzie ustrojony lepiej niż moja choinka w domu :polew::tongue4: Ciekawe czym nas zaskoczysz kolejnym razem :> już jestem ciekaw strasznie :shocked: pzdr

Opublikowano

No dzięki za kolejny spocik :)

Tomek pewnie zazdrościsz i dlatego tak piszesz ;]

pozdro

Opublikowano

Było fajnie, następnym razem muszę założyc obuwie na ciut grubszej podeszwie, bo strasznie ciągnie tam od posadzki.

Bartek... dzięki za browarek :drinks:

Opublikowano

no ja wpadłem i wypadłem, ale byłem :decayed: może następnym razem będzie większa frekwencja... Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów ;):kox: a co Panowie dziś tak wolno na Fordońskiej? :P moja max prędkość 100 km/h przez 200m... a później cały czas 60... dobrze, że mam już zimówki ;)

Opublikowano

do torunia z dropsonem w duecie dojechali my :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 21:43_________________________________________________

no ja wpadłem i wypadłem, ale byłem :decayed: może następnym razem będzie większa frekwencja... Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów ;):kox: a co Panowie dziś tak wolno na Fordońskiej? :P moja max prędkość 100 km/h przez 200m... a później cały czas 60... dobrze, że mam już zimówki ;)

spoko ziomek bylem za tobą caly czas na fordonskiej, fordonska opanowana byla przez majkiego tomka i hbd :good:

Opublikowano
Reniu niedługo Cię dogonię w ilości postów
Zapewne chodzi o treściwe posty w działach gdzie są naliczane :good: Tutaj można klepać do bólu a i tak licznik nie rośnie :wink4:

majki77, dropson za zaangazowanie :notworthy:

Opublikowano

pewnie Majki :a4fan: daliśmy rade jak zawsze :good: