jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 czyli upragniony efekt osiągnięty, to najważniejsze jednak Meguiar's to Meguiar's
manny90 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ma ktoś w bydgoszczy jakiegoś godnego polecenia speca od alternatorów? Musiałbym wymienić łożyska prawdopodobnie bo zaczęło piszczeć, troszkę gruchotać i generalnie sprawdzić ustrojstwo. Czasami świeci pulsacyjnie kontrolka akumulatora na zegarach, im większe obroty tym jaśniej świeci. Widziałem na forum manuala, ale nie chcę się za to sam brać...
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Bendix na toruńskiej Marek Waszak
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 tak samo jak Kierownik polecam bendix. Ostatnio w mondeo ogarniali i bylo ok
Artur82 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jedrek jak temat naklejek klubowych??
nowekbdg Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie panie macie godny polecenia hotel dla psiakow?? chyba ze ktos chetny na tydzien
Artur82 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie panie macie godny polecenia hotel dla psiakow?? chyba ze ktos chetny na tydzien jest bardzo dobry w Trzeciewcu
Reniu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Siemanko [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2011, 08:50_________________________________________________[br] [edit] Tu cicho jak zwykle Zawias założony (Lem ), auto jak nowe, czuję jakby poprawili wszystkie drogi po których jeżdżę Przy ustawianiu zbieżności trafiliśmy na "speca"... twierdził, że oryginalne wahacze to tylko w fabryce można dostać i taka wymiana u nich w warsztacie kosztuje ok 6 tys. Dodam tylko, że sam śmigał starą hondą a u nas wiadomo jak się lubią hondziarze z Audikowcami :gwizdanie:
karolusss Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Panowie panie macie godny polecenia hotel dla psiakow?? chyba ze ktos chetny na tydzien Nowek, polecam Psia Buda 661680126 zostawiałem tam psa kilka razy i zarowno pies jak i ja jestesmy zadowoleni 3x dziennie wybieg i to WYBIEG a nie jakas przechadzka na smyczy, jedzonko oni zapewniaja, w zimie to normalnie w kominku pala psiakom zwala ale faktycznie tak jest. Dojazd jakies 10km od Osowej Góry w stronę Mroczy. Kierujesz się na Wojnowo, a w Wojnowie na wylocie nie jedziesz w lewo na Sicienko tylko w prawo i jakies 3,4km po prawej stronie na dachu jest wielki ŻÓŁTY napis PSIA BUDA HOTEL DLA PSÓW I KOTÓW Jakbyś potrzebował pomocy to dzwoń
wera :) Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 jeszcze raz dziękuje wszystkim za życzenia :> i miłego dnia życzę
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no to sobotni egzamin do przodu... nawet 4,5 wpadło! Gratki Manny!
manny90 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Gratuluję Jędras! Ja tylko 3,0 , ale to mi styka Sesja na czysto
jedrekx Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no ja jeszcze tylko poniedziałek i mam nadzieję wolne końca września... bo jak mi wpadnie z tego kampania wrześniowa to się wkurzę
karolusss Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wera spóźnione ale jak najbardziej szczere I przy okazji dla Kierownika
Rekomendowane odpowiedzi