WIŚNIA Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a co do spalania disla wierzycie lub nie mojej młodej peugeot 307 2.0 HDI 136 kucy na trasie przy 90km/h równej drodzę na 6 biegu potrafi spalić 3 do 4 litrów my pisaliśmy o spalaniu ropy a nie oleju silnikowego nie Grześ,to nie żaba żeby olej palił
Artur82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 a co do spalania disla wierzycie lub nie mojej młodej peugeot 307 2.0 HDI 136 kucy na trasie przy 90km/h równej drodzę na 6 biegu potrafi spalić 3 do 4 litrów my pisaliśmy o spalaniu ropy a nie oleju silnikowego nie Grześ,to nie żaba żeby olej palił Wiśnia teraz nie zwalaj na żabę...Grzechu już Cię sprzedał :polew:
Reniu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało ...ile w tym prawdy?
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało ...ile w tym prawdy? szanse są 50/50 bo dzisiaj byłem autko oglądać i się waham co robić jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem
Artur82 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no właśnie Grześ napisz coś na PW... :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 no właśnie Grześ napisz coś na PW... :gwizdanie: coś tam wysłałem
Reniu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Siakieś tajemnice koledzy robocie Mam nadzieję Grzechu, że nowy projekt zakłada coś więcej niż comeback do stali i kozy
przemciotorun Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało ...ile w tym prawdy? szanse są 50/50 bo dzisiaj byłem autko oglądać i się waham co robić jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem eska z gazem i to tak bez odezwu..... przeciez pare stron temu byla dyskusja na temat gazu w takich autach... :polew: :polew:
Reniu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Grzegorz miał dużo różnych pomysłów... czekamy na rozwój wydarzeń...
WIŚNIA Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Grzegorz miał dużo różnych pomysłów... czekamy na rozwój wydarzeń... ta... i na koniec kupi TICO w gazie
damian_qbass Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało ...ile w tym prawdy? szanse są 50/50 bo dzisiaj byłem autko oglądać i się waham co robić jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem eska z gazem i to tak bez odezwu..... przeciez pare stron temu byla dyskusja na temat gazu w takich autach... :polew: :polew: no właśnie ktoś tutaj ciśnoł na 2.8 / 3.0 że gazu się do takich silników nie zakłada.... a teraz nagle gaz do 2.7Biturbo :polew: :polew: coś tutaj nie teges... [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:38_________________________________________________malina :slina: http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42_________________________________________________ :polew: :polew:
Kierownik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie: temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia a Wiśnia , niskoiszeroko ma wajchy w boschu
WIŚNIA Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie: temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia a Wiśnia , niskoiszeroko ma wajchy w boschu yhymm... te lampy z przodu to ma [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 10:05_________________________________________________ A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało ...ile w tym prawdy? szanse są 50/50 bo dzisiaj byłem autko oglądać i się waham co robić jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem eska z gazem i to tak bez odezwu..... przeciez pare stron temu byla dyskusja na temat gazu w takich autach... :polew: :polew: no właśnie ktoś tutaj ciśnoł na 2.8 / 3.0 że gazu się do takich silników nie zakłada.... a teraz nagle gaz do 2.7Biturbo :polew: :polew: coś tutaj nie teges... [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:38_________________________________________________malina :slina: http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42_________________________________________________ :polew: :polew: i ten lakier metalic :slina: :jerk:
przemciotorun Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie: temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia a Wiśnia , niskoiszeroko ma wajchy w boschu a bywaja tacy[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 10:36_________________________________________________ malina :slina: http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42 ej tez takiego mialem 2000r na tamte czasy 4letnie auto nowka gaz po kompletnej wymianie blacharki.... igielka tylko kolo zapasowe sie nie miescilo do bagaznika
manny90 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie: temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia a Wiśnia , niskoiszeroko ma wajchy w boschu a bywaja tacy Moja siostra potrafi zjeść do nawet do 20zł za 100km w 1.9TDI 110PS. Tylko turbina odmawia posłuszeństwa po jakimś czasie
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Rafi czy to Ty jechałeś jakoś niedawno w okolicach focusa? bo coś mi znajome numery rejestracyjne mignęły po drugiej stronie jezdni
damian_qbass Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Rafi czy to Ty jechałeś jakoś niedawno w okolicach focusa? bo coś mi znajome numery rejestracyjne mignęły po drugiej stronie jezdni Rafi chyba dzisiaj na 12 godzin poszedł do roboty...
rafi_a4 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Rafi czy to Ty jechałeś jakoś niedawno w okolicach focusa? bo coś mi znajome numery rejestracyjne mignęły po drugiej stronie jezdni Rafi chyba dzisiaj na 12 godzin poszedł do roboty... dzis 12 i jutro tez 12 godzin a po wyscigach to wogole wstac sie nie chcialo
Rekomendowane odpowiedzi