Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:sarcastic:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co do spalania disla wierzycie lub nie mojej młodej peugeot 307 2.0 HDI 136 kucy na trasie przy 90km/h równej drodzę na 6 biegu potrafi spalić 3 do 4 litrów

my pisaliśmy o spalaniu ropy a nie oleju silnikowego :cool1:

nie Grześ,to nie żaba żeby olej palił :naughty:

Opublikowano

a co do spalania disla wierzycie lub nie mojej młodej peugeot 307 2.0 HDI 136 kucy na trasie przy 90km/h równej drodzę na 6 biegu potrafi spalić 3 do 4 litrów

my pisaliśmy o spalaniu ropy a nie oleju silnikowego :cool1:

nie Grześ,to nie żaba żeby olej palił :naughty:

Wiśnia teraz nie zwalaj na żabę...Grzechu już Cię sprzedał :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A słyszałem że żaba wzorem Majkela z Jacksonów che się piz*nąć na biało :kox:

ogrod_bot._again_004_Small.jpg

...ile w tym prawdy? :cool1:

Gość -makaveli-
Opublikowano

szanse są 50/50 bo dzisiaj byłem autko oglądać i się waham co robić :mysli:

jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem :kwasny:

Opublikowano

no właśnie Grześ napisz coś na PW... :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

no właśnie Grześ napisz coś na PW... :gwizdanie:

coś tam wysłałem :naughty:
Opublikowano

Siakieś tajemnice koledzy robocie :thumbdown:

Mam nadzieję Grzechu, że nowy projekt zakłada coś więcej niż comeback do stali i kozy :naughty:

Opublikowano

jeszcze była opcja na S4 b5 ale jak poczytałem o założeniu tam gazu to podziękowałem :kwasny:

eska z gazem :good: i to tak bez odezwu..... przeciez pare stron temu byla dyskusja na temat gazu w takich autach... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Grzegorz miał dużo różnych pomysłów... czekamy na rozwój wydarzeń... :naughty:

Opublikowano

Grzegorz miał dużo różnych pomysłów... czekamy na rozwój wydarzeń... :naughty:

ta... i na koniec kupi TICO w gazie :naughty:

Opublikowano

eska z gazem :good: i to tak bez odezwu..... przeciez pare stron temu byla dyskusja na temat gazu w takich autach... :polew: :polew: :polew: :polew:

no właśnie ktoś tutaj ciśnoł na 2.8 / 3.0 że gazu się do takich silników nie zakłada.... a teraz nagle gaz do 2.7Biturbo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: coś tutaj nie teges... [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:38_________________________________________________malina :slina: :slina:

http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie:

temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia :)

a Wiśnia , niskoiszeroko ma wajchy w boschu :wink4:

Opublikowano

A ja proponuje zakończyć temat o spalaniu bo kto z dislowców za 25 zł robi 100 km ? :gwizdanie:

temat długi i zawiły jak rzeka można by wymieniac atuty disla i benzyny chyba do konca wakacji i nie doszlibyśmy do porozumienia :)

yhymm... te lampy z przodu to ma :thumbdown::sick3: [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 10:05_________________________________________________

no właśnie ktoś tutaj ciśnoł na 2.8 / 3.0 że gazu się do takich silników nie zakłada.... a teraz nagle gaz do 2.7Biturbo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: coś tutaj nie teges... [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:38_________________________________________________malina :slina: :slina:

http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:

i ten lakier metalic :slina: :slina: :jerk: :jerk:

Opublikowano

a bywaja tacy[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 10:36_________________________________________________

malina :slina: :slina:

http://allegro.pl/tico-z-gazem-ekonomiczne-i1743340867.html[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 09:42

ej tez takiego mialem 2000r na tamte czasy 4letnie auto nowka gaz po kompletnej wymianie blacharki.... igielka tylko kolo zapasowe sie nie miescilo do bagaznika :naughty:

Opublikowano

a bywaja tacy

Moja siostra potrafi zjeść do nawet do 20zł za 100km w 1.9TDI 110PS. Tylko turbina odmawia posłuszeństwa po jakimś czasie :polew:

Opublikowano

:bry:

Rafi czy to Ty jechałeś jakoś niedawno w okolicach focusa? bo coś mi znajome numery rejestracyjne mignęły po drugiej stronie jezdni :decayed:

Opublikowano

Rafi czy to Ty jechałeś jakoś niedawno w okolicach focusa? bo coś mi znajome numery rejestracyjne mignęły po drugiej stronie jezdni :decayed:

Rafi chyba dzisiaj na 12 godzin poszedł do roboty...

Opublikowano

Rafi chyba dzisiaj na 12 godzin poszedł do roboty...

dzis 12 i jutro tez 12 godzin a po wyscigach to wogole wstac sie nie chcialo

Opublikowano

RAfi a sprobowales sil ??