bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 eee... no nic na to nie poradzę, a muszę mieć coś większego znalazłem dziś VW Caddy ale jego stan wskazywał na to, że jest całkiem prawdopodobna możliwość wsiadania przez zamknięte drzwi :polew: [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 21:44_________________________________________________Pany takie szybkie pytanko, bo byłem dziś z kuzynem oglądać A4 B6 1,9 TDI AWX 131KM i wszystko było fajnie do póki się nie przejechaliśmy. Do 3 tyś. fajnie i stop jakby dziura w mocy, obroty lecą, a auto stoi wręcz jakieś pomysły co to może być?
jedrekx Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 EGR, przepustnica... cokolwiek. miałem takie objawy w Vectrze C 2.2 dti i okazało się, że była zapchana przepustnica i trzeba było też przeczyścić właśnie EGR. ale najlepiej jak Kierownik pisze, podpiąć kompa i zobaczyć błędy
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 też tak powiedziałem, ale wiecie jak to jest jak ktoś chce sprzedać..pojechał na kompa sam "do kolegi" dziś już późno, a jutro powie że już wszystko ok...
Artur82 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Bula pierwsza sprawa to przepustnica a pozniej to juz sam pan bog wie [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 23:08_________________________________________________ja właśnie z kumplem walcze bo ma identyczny objaw...nawet na hamowni autko wypluło 117km
Artur82 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 siema Musti [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 23:22_________________________________________________ile kosztuje u Ciebie osłona pod skrzynie już z przesyłką...może być PW
musti Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 siema Musti [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 23:22_________________________________________________ile kosztuje u Ciebie osłona pod skrzynie już z przesyłką...może być PW Siemanko Artur poszło PW
bula87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 jedno jest pewne jak kupi już coś to będzie nowy klubowicz a uparcie szuka A4 B6 i sedana tylko większość co znajduje to taki kolor jak Twoja Artur :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Musti PW brak niestety/... Buła a nie i bedzie taki kolor jak mój najwyzej swoja przemaluje :polew:
musti Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Musti PW brak niestety/... Buła a nie i bedzie taki kolor jak mój najwyzej swoja przemaluje :polew: Ty skrzynke lepiej odblokuj sobie Odbieraj PW
Rekomendowane odpowiedzi