Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

który to Jarka opierdziela na PW i czemu? :decayed:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

nowa bateryjka przyjechała :dance2:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 16:04_________________________________________________

Panie i Panowie kiedy robimy tego ostatniego spota? :naughty: Bo mam mojego Grzechotnika w końcu więc nim podlece :polew:

no własnie widziałem że pod pracą stała bordowa drezyna :naughty:

Opublikowano

nowa bateryjka przyjechała :dance2:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 16:04_________________________________________________

Panie i Panowie kiedy robimy tego ostatniego spota? :naughty: Bo mam mojego Grzechotnika w końcu więc nim podlece :polew:

no w końcu mogę się tym Padłem nacieszyć :decayed: tylko jeszcze muszę audio ogarnąć bo jest mała choinka z tą elektryką... :polew:

Opublikowano

to jaka decyzja? jutro czy w czwartek?

Opublikowano

mi to rybka dostosuję się i tak muszę jechać do makro bo % są w świątecznych cenach podobno :kox:

Opublikowano

no w końcu mogę się tym Padłem nacieszyć :decayed: tylko jeszcze muszę audio ogarnąć bo jest mała choinka z tą elektryką... :polew:

:wallbash: :wallbash: jak można się Francuzem cieszyć :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

90KM w blaszaku z pustą paką robi frajdę tymbardziej ze na czas naprawy miałem 1,9D :decayed: zaginał czasoprzestrzeń normalnie :polew:

Opublikowano

to patrz to

:jerk: :jerk: :jerk: :jerk:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:34_________________________________________________

[br]Dopisany: 27 Grudzień 2011, 22:35_________________________________________________ale i tak kochom mojego ulepa :embarrassed:

Opublikowano

mi to rybka dostosuję się i tak muszę jechać do makro bo % są w świątecznych cenach podobno :kox:

może w czwartek? Bartek można się z Tobą do Makro zabrać? :naughty: % w dobrej cenie by się przydały :naughty:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

:bry:

może w czwartek? Bartek można się z Tobą do Makro zabrać? :naughty: % w dobrej cenie by się przydały :naughty:

spoko można podjechać po spocie :wink4:

Opublikowano

:good:

Opublikowano
Opublikowano

Jak z tym spotem?

Dzisiaj się piszę na 100%, jutro moze być gorzej.

Opublikowano

czekam na Waszą decyzję bo ja mogę i dziś i jutro :gwizdanie:

Opublikowano

ja się pisze na jutro

Opublikowano

ja bym tez wolał jutro :gwizdanie:

Opublikowano

:siema:

mi tez pasuje jutro :>

Opublikowano

Większością głosów jutro :decayed: chyba, że ktoś jeszcze

Opublikowano