jedrekx Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ja jestem za na weekend będzie już u mnie pełny nowy image a póki co.. spy photo, jeszcze na zimówkach w garażu. w weekend jak będzie ładna pogoda to ogarnę coś lepszego: -front: -progi: -tyłeczek: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 no robi robotę i jeszcze tylko ta felga.. a tak w ogóle to jakie czyste auto masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jędrek niezły koksik z Bartkiem zaprowadzamy jutro rano moją strychninkę do magika lakiernika Na week niestety będę bez auta ale mam jeszcze Hondę żony (całe 75 KM na gaźniku:grin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a tak w ogóle to jakie czyste auto masz czyściutkie, dziś woskowali chłopacy.. ogólnie to naprawdę robi auto robotę, bardzo mi się podoba i po raz kolejny się w nim zakochałem.. tak myślę czy na wakacje nie pomalować dyfuzora na czarny połysk :eusathink:w czwartek zakładam już letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Grzesiu nie martw się w przyszłym tygodniu będziesz miał swoje "S4 AFN" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kujawsko-pomorskie się zbroi :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a tak w ogóle to jakie czyste auto masz czyściutkie, dziś woskowali chłopacy.. ogólnie to naprawdę robi auto robotę, bardzo mi się podoba i po raz kolejny się w nim zakochałem.. tak myślę czy na wakacje nie pomalować dyfuzora na czarny połysk :eusathink:w czwartek zakładam już letnie zostaw tak jak jest wygląda jak seria i fanie kontrastuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kujawsko-pomorskie się zbroi :naughty: :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jędrek niezły koksik z Bartkiem zaprowadzamy jutro rano moją strychninkę do magika lakiernika Na week niestety będę bez auta ale mam jeszcze Hondę żony (całe 75 KM na gaźniku:grin:) Jak dasz radę ogarnąć moje kapryśne toczydło to możemy na spota moim pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 chętnych zapraszam w niedziele na Pas Koronowski klub BKB "Bawarek" rozpoczyna sezon dla chętnych to ruszamy z placu BKB na ul.Toruńskiej o godz.15:00 i ruszamy na Pas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jędrek niezły koksik z Bartkiem zaprowadzamy jutro rano moją strychninkę do magika lakiernika Na week niestety będę bez auta ale mam jeszcze Hondę żony (całe 75 KM na gaźniku:grin:) Jak dasz radę ogarnąć moje kapryśne toczydło to możemy na spota moim pojechać w czwartek zacznę to powinienem się do niedzieli wyrobić :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 pogoda w weekend będzie lipa ((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 pogoda w weekend będzie lipa ((( też tak słyszałem.. a co z tą dokładką zderzaka szukałeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 wszystkim. Szanowne koleżanki i koledzy z kambodżańskiej wioski zwanej Fordonem i nie tylko , jakby ktoś jechał w stronę centrum to zwróćcie uwagę może zauważycie na jezdni rejestrację "CIN 27684" niestety wczoraj postanowiła oddalić się od samochodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Reniu PW poszło... nareszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dzięks man! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 pogoda w weekend będzie lipa ((( też tak słyszałem.. a co z tą dokładką zderzaka szukałeś coś? nie tak zobaczyłem przypadkiem na allegro u tego gościa i mnie zaciekawiła bo taka nie przesadzona jest haha a nawet opady sniegu zapowiadali ;d;d ---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:39 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi