Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem za :good: na weekend będzie już u mnie pełny nowy image :banan: a póki co.. spy photo, jeszcze na zimówkach w garażu. w weekend jak będzie ładna pogoda to ogarnę coś lepszego:

-front:

img0055pvc.jpg

-progi:

img0054dy.jpg

-tyłeczek:

img0053zq.jpg

:kox::kox::kox:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:slina: no robi robotę i jeszcze tylko ta felga.. a tak w ogóle to jakie czyste auto masz :naughty:
Opublikowano

Jędrek niezły koksik :naughty: z Bartkiem zaprowadzamy jutro rano moją strychninkę do magika lakiernika :banan: Na week niestety będę bez auta ale mam jeszcze Hondę żony (całe 75 KM na gaźniku:grin:)

Opublikowano
a tak w ogóle to jakie czyste auto masz :naughty:

czyściutkie, dziś woskowali chłopacy.. ogólnie to naprawdę robi auto robotę, bardzo mi się podoba i po raz kolejny się w nim zakochałem.. tak myślę czy na wakacje nie pomalować dyfuzora na czarny połysk :eusathink:w czwartek zakładam już letnie :kox:

Opublikowano

Grzesiu nie martw się w przyszłym tygodniu będziesz miał swoje "S4 AFN" :decayed:

Opublikowano

kujawsko-pomorskie się zbroi :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
a tak w ogóle to jakie czyste auto masz :naughty:

czyściutkie, dziś woskowali chłopacy.. ogólnie to naprawdę robi auto robotę, bardzo mi się podoba i po raz kolejny się w nim zakochałem.. tak myślę czy na wakacje nie pomalować dyfuzora na czarny połysk :eusathink:w czwartek zakładam już letnie :kox:

zostaw tak jak jest wygląda jak seria i fanie kontrastuje :wink:

Opublikowano
kujawsko-pomorskie się zbroi :naughty::naughty::naughty:

:banan::banan::banan:

Opublikowano
Jędrek niezły koksik :naughty: z Bartkiem zaprowadzamy jutro rano moją strychninkę do magika lakiernika :banan: Na week niestety będę bez auta ale mam jeszcze Hondę żony (całe 75 KM na gaźniku:grin:)

Jak dasz radę ogarnąć moje kapryśne toczydło to możemy na spota moim pojechać :wink:

Gość -makaveli-
Opublikowano

chętnych zapraszam w niedziele na Pas Koronowski

klub BKB "Bawarek" rozpoczyna sezon

dla chętnych to ruszamy z placu BKB na ul.Toruńskiej o godz.15:00 i ruszamy na Pas

Opublikowano

Jak dasz radę ogarnąć moje kapryśne toczydło to możemy na spota moim pojechać :wink:

w czwartek zacznę to powinienem się do niedzieli wyrobić :polew::polew:

Opublikowano

pogoda w weekend będzie lipa :((((

Opublikowano

też tak słyszałem..:kwasny: a co z tą dokładką zderzaka szukałeś coś?

Opublikowano

:hi: wszystkim.

Szanowne koleżanki i koledzy z kambodżańskiej wioski zwanej Fordonem i nie tylko :), jakby ktoś jechał w stronę centrum to zwróćcie uwagę może zauważycie na jezdni rejestrację "CIN 27684" niestety wczoraj postanowiła oddalić się od samochodu...

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:hi:

Reniu PW poszło... nareszcie :facepalm:

Opublikowano

Dzięks man! :thumbup1:

Opublikowano

też tak słyszałem..:kwasny: a co z tą dokładką zderzaka szukałeś coś?

nie tak zobaczyłem przypadkiem na allegro u tego gościa i mnie zaciekawiła bo taka nie przesadzona jest haha a nawet opady sniegu zapowiadali ;d;d

---------- Post added at 07:39 ---------- Previous post was at 07:39 ----------

:bry: