otles2 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 dawaj glebe ))) ale dawaj h&r a nie eibacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Jedrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 czadzik ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No A5 wygląda pięknie Koledzy znacie jakiegoś dobrego lakiernika co ogarnie mi auto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 no a5 wygląda pięknie koledzy znacie jakiegoś dobrego lakiernika co ogarnie mi auto ?? co potrzeba?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 maska, zderzak, błotnik i nie wiem czy czasem nie drzwi za kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 maska, zderzak, błotnik i nie wiem czy czasem nie drzwi za kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 a co było bumm?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wracałem z bukowiny i sarna dostała w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja Ci mogę polecić tego, co mi robił A5tkę Artur miałeś dzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 a ile bierze od elementu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ja płaciłem za przełożenie i przerobienie wydechu, 2 zderzaki i 2 progi 1700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ok to jak masz nr to możesz podesłać mi zadzwonie do niego czy podejmie się matu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ok to jak masz nr to możesz podesłać mi zadzwonie do niego czy podejmie się matu bym Ci polecił dobrego ale wyjeżdża od maja, a teraz jeden z naszych klubowiczów dał mu roboty na dobre 2-3 tygodnie najwyżej jutro mogę zapytać czy weźmie drugi na warsztat cena będzie zadowalająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Zapytaj będę wdzięczny bo szukam kogoś kto ogarnie ten mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 spoko jutro dzwonie i się dowiem co i jak poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Marcin, ode mnie też poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 a teraz jeden z naszych klubowiczów dał mu roboty na dobre 2-3 tygodnie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ty się nie śmiej tylko maski i klapy szukaj do czerwonego pomykacza dzwoniłeś tam co Ci mówiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ty się nie śmiej tylko maski i klapy szukaj do czerwonego pomykacza dzwoniłeś tam co Ci mówiłem? dzwoniłem.... trochę mnie załamał ceną i znalazłem znajomka co mi wklei w dobrej cenie i na koniec tygodnia będę miał... maski te co znalazłem to kompletny szrot i cena 200 (nowa na ceneo 380) a tylne klapy te co znalazłem to w takim samym albo gorszym stanie od mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi