jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 niestety nie, ciągle czekamy na telefon od Krzysztofa
marcintuchola Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 pytam bo jestem ciekaw jak tam auto wygląda, czy już mają pomalowane
przemciotorun Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ma ktos jakies doswiadczenie z kamerami cofania takimi z allegro za 300-400zl?, czy lepiej ladowac navi goclevera 500+ z bezprzewodowa kamera cofania/navi/bt.... bo idzie dostac podobnej cenie? ale czy wlanczanie jej i wylanczanie nie bedzie troche meczace? moze ma ktos jakies inne propozycje? ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ---------- a tak pozatym gdzie jest Reniu? bo cos go nie widac na kuj-pom ---------- Post dopisany at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------
Marcina4. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kurcze, przegapilem te spotkanie na bronka, jakos mi nie wpadlo w oczy a tak bardzo chcialem przyjechac...............................
jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a tak pozatym gdzie jest Reniu? bo cos go nie widac na kuj-pom Reniu jest chory
Krystian1987 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam Państwa, nie było mnie tu kilka miesięcy, więc pozwólcie, że najpierw zapoznam się z tym, co pisaliście P.S. Jak Wasze odczucia związane ze zmianą szaty graficznej (i nie tylko) na forum?
winczako Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ktoś w pt. ok 21 się pojawia pod umk itepe? ps. co sie stało z podpisami z lewej?? silnik:524288 - ale co? tyle mam KM? fajnie by bylo
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 caly czas trwa walka zeby z boku wyswietlane bylo info o aucie jak na starym forum...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ktoś w pt. ok 21 się pojawia pod umk itepe?ps. co sie stało z podpisami z lewej?? silnik:524288 - ale co? tyle mam KM? fajnie by bylo możliwe, że podjadę zobaczyć co się będzie działo robiłeś już coś z tymi odbłyśnikami?
winczako Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 taaaaak i jest przezajebiscie. Oświetlam drogę insigniom z bixenonem, któe słyną z dobrych świateł ) Poprawa o 500%
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 taaaaak i jest przezajebiscie. Oświetlam drogę insigniom z bixenonem, któe słyną z dobrych świateł ) Poprawa o 500% też muszę u siebie ten zabieg zrobić w końcu a tu ciekawa stronka szok co robią http://www.showcarstudio.pl/galeria-prac
winczako Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 no wymienilem tez 2 zarniki na nowe filips, a w trakcie robienia maglownicy uszkodzona zostala przetwornica, więc jest nówka sztuka ). Czyli jutro sie widzimy ---------- Post dopisany at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- no wymienilem tez 2 zarniki na nowe filips, a w trakcie robienia maglownicy uszkodzona zostala przetwornica, więc jest nówka sztuka ). Czyli jutro sie widzimy
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 taaaaak i jest przezajebiscie. Oświetlam drogę insigniom z bixenonem, któe słyną z dobrych świateł ) Poprawa o 500% też muszę u siebie ten zabieg zrobić w końcu a tu ciekawa stronka szok co robią http://www.showcarstudio.pl/galeria-prac ciekawe ile taka usluga.... ogolnie ma chyba juz wszyskie kosmetyki zeby uzyskac podobny efekt, no poza maszyna.... ale to nie problem pozyczy sie.... chociaz chce najpierw recznie podzialac...
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 siema wszystkich chętnych zapraszam na : tego co słyszałem to jest mobilizacja z całej PL na ten zlot klubów BMW wstęp wolny
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 taaaaak i jest przezajebiscie. Oświetlam drogę insigniom z bixenonem, któe słyną z dobrych świateł ) Poprawa o 500% też muszę u siebie ten zabieg zrobić w końcu a tu ciekawa stronka szok co robią http://www.showcarstudio.pl/galeria-prac ciekawe ile taka usluga.... ogolnie ma chyba juz wszyskie kosmetyki zeby uzyskac podobny efekt, no poza maszyna.... ale to nie problem pozyczy sie.... chociaz chce najpierw recznie podzialac... z tego co mnie słuchy doszły to 600zł, ale jest jeszcze wyższa półka "detaling" i wtedy patyczki do uszu idą w ruch, część zdjęć jest przy multiwanie i przy motorze
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 czy ktos u nas sprzedawal honde? Damian ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ---------- taaaaak i jest przezajebiscie. Oświetlam drogę insigniom z bixenonem, któe słyną z dobrych świateł ) Poprawa o 500% też muszę u siebie ten zabieg zrobić w końcu a tu ciekawa stronka szok co robią http://www.showcarstudio.pl/galeria-prac ciekawe ile taka usluga.... ogolnie ma chyba juz wszyskie kosmetyki zeby uzyskac podobny efekt, no poza maszyna.... ale to nie problem pozyczy sie.... chociaz chce najpierw recznie podzialac... z tego co mnie słuchy doszły to 600zł, ale jest jeszcze wyższa półka "detaling" i wtedy patyczki do uszu idą w ruch, część zdjęć jest przy multiwanie i przy motorze za 600 to juz mozna niezly zestawik wyrwac....
Rekomendowane odpowiedzi