bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 czy ktos u nas sprzedawal honde? tak, Damian z Torunia ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- no tak jak mówisz chemii za tą kasę trochę jest..ale sam fakt jak można auto odświeżyć, a poza tym jakość niektórych firm oferujących pranie i czyszczenie jest nie do porównania ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- no tak jak mówisz chemii za tą kasę trochę jest..ale sam fakt jak można auto odświeżyć, a poza tym jakość niektórych firm oferujących pranie i czyszczenie jest nie do porównania
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 napewno, rowniez nie kazdy ma miejsce/czas/checi zeby sie w takie cos bawic samemu
Newman Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Damian daj mi na PW jakies info o tym samochodzie i jakies foto bo kolega chce kupic ale nei wiem czy dokladnie taka
przemciotorun Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a czy nie bylo jakiegos info o tym auto w sprzedam kuj-pom?
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 a czy nie bylo jakiegos info o tym auto w sprzedam kuj-pom? a ta honda czasami już nie poszła? :eusathink:Przemek sprzedałeś już Clio? Jest tam gaz?
przemciotorun Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 clio bez gazu bylo, i juz sprzedane
marcintuchola Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jutro auto do odbioru dzisiaj byłem w bydzi to wjechałem zobaczyć jak tam auto i kolorek ładnie dobrany
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Paweł dzięki za spocik stawałeś jeszcze z kimś?
winczako Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 nie. Przy drugim starcie z 335ci tak mi się ślizgało sprzęgło, że musiałem gaz odpuścić, aż złapie (zarówno na 1 jak i na dwójce), więc wynik jasny. Przy pierwszym starcie do końca dwójki (110km/h) byłem z przodku, ale..... [wstyd] nie trafiłem w trójkę :/. Sprzęgło też się ślizgało, ale na tyle, że mogłem wcisnąć gaz porządnie. Jak je wymienie, to 335 nie pogada . Z tym evo też po wymianie powinno być przynajmniej równo (tam tak jak Ci mowilem, po postoju doolot był mocno zgrzany i przy tym pierwszym starcie samochod generalnie słabo szedł). Do 170 był długość przede mną. jest zabawa co?? )) hehe
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja wyjeżdżając stanąłem z tym golfem z Chełmna wynik był oczywisty , ale nikt inny nie podjechał, jeśli będzie taka organizacja jak wczoraj to powinno być coraz lepiej ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- czy jest ktoś chętny na spot jutro? ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ---------- czy jest ktoś chętny na spot jutro?
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no mi pewnie na jutro zostanie berlingo ale spocik można tak na 17 zrobić tylko pozostaje pytanie gdzie
wera :) Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 zapowiada się piękna niedziela .......... w pracy
marcintuchola Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Auto już odebrane:decayed: Dzięki Jędrzej za kontakt do warsztatu bo jestem zadowolony
Janekx Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja wyjeżdżając stanąłem z tym golfem z Chełmna wynik był oczywisty , ale nikt inny nie podjechał, jeśli będzie taka organizacja jak wczoraj to powinno być coraz lepiej ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:21 ---------- czy jest ktoś chętny na spot jutro? ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ---------- czy jest ktoś chętny na spot jutro? hehhe z jakim Golfem?
Rekomendowane odpowiedzi