bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ja też oddałem swój głos wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a ja was wczoraj widzialam jak wyjezdzaliscie spod łuczniczki a ze nie miałam dostepu do neta to nie wiedzialam ze jest spot. do pracy jechalam i tak ladnie wszyscy obok mnie staliscie hehe a jedrek to nawet wymiol troszke w niedozwolony sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 a jedrek to nawet wymiol troszke w niedozwolony sposób nie wiem o czym mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 niema regularnych spotow teraz, trzeba sledzic watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 kto ma u nas srebrnego b5 polifta w sedanie na felgach takich jak ma Reniu? na początku myślałem że to binek ale CB blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos wczoraj był spot w Bydgoszczy pod Łuczniczką i trwał od 17 do 18:30... pisałem nawet kto ma u nas srebrnego b5 polifta w sedanie na felgach takich jak ma Reniu? na początku myślałem że to binek ale CB blachy Thumas, silniczek 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos wczoraj był spot w Bydgoszczy pod Łuczniczką i trwał od 17 do 18:30... pisałem nawet kto ma u nas srebrnego b5 polifta w sedanie na felgach takich jak ma Reniu? na początku myślałem że to binek ale CB blachy Thumas, silniczek 2.4 dzięki za info no więc Thumas widziany o 11 w Górnej Grupie przy rondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam o ktorej te spoty wogole sie odbywaja ?;d wczoraj bylem ale nikogo nie bylo a bylem tak po 18 jakos chyba, że to Ty byłeś srebrnym sedanem B6 i wyjeżdżałeś za mną z Łuczniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no to ja bylem no to fajnie widze ;d pozniej pojechalem pod tesco nie no mysle ze nastepnym razem dojade na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 to jak mogłeś nas nie widzieć, staliśmy na przeciwko jak podjechałeś to był Bula granatowym B5 Avant i ja szarym A5 z tablicami WE później za mną wyjeżdżałeś spod Łuczniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dobrze by było, w końcu wprowadzić w życie temat grupowej sesji i zrobienia filmiku o naszej grupie, jak mówiłem chętni są do realizacji zdjęć i filmu tylko trzeba ustalić ile osób jest chętnych i czego konkretnie oczekujemy od tej akcji, żeby koszty rozplanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 tak, jak Ci mówiłem wczoraj ja jestem chętny ciekawe jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no dwóch to mało dziś dostałem tablicę New Jersey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 teraz pora osła odkupić i modzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no myslalem ze wiecej bedzie jakis a4 skad mialem wiedziec ze akurat 2 audi co stoja to wy lipa ale nastepnym razem wpadne predzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 no myslalem ze wiecej bedzie jakis a4 skad mialem wiedziec ze akurat 2 audi co stoja to wy lipa ale nastepnym razem wpadne predzej chwilę wcześniej stały 3 ps. Jędrek poszedł mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 doszło, doszło bo od razu mi w telefonie piszczało dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zgadza się wczoraj wyjątkowo długo spot był Wiśnia młody się skarżył, że jakiś wariat na niego trąbił cały czas ja trąbiłem a młoda dlugimi świeciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi