Artur82 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 wyglada na klucz lub cos podobnego ja na weekend sie pisze na niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 w sobotę to ja odpadam bo ojciec 60tkę wyprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 w sobotę to ja odpadam bo ojciec 60tkę wyprawia Jędrek wpadaj jutro pod UMK wieczorem w ogóle to ktoś się tam wybiera jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 zobaczę jak będzie z czasem, ale jak nigdzie nie będę szedł na imprezę i będzie ciepło to postaram się podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Joł! Te wieczorne spoty pod umk to o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 siemanko z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 ja chyba auta nie odbiore dzisiaj, takze raczej nie bede chyba ze wezme auto zony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Przemek ja też dziś Audi nie będę miał tylko Berlingo podlecę jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 podziękował za płytkę a tak na marginesie słyszał ktoś może jakieś opinie o lakierniku na końcu ulicy wodnej - jak dołem lecimy do przechowa na samym zakręcie mam zamiar przymierzyć się do polerki autka no i opinia byłaby pomocna co jakości robocizny jak ktoś coś wie to z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 podziękował za płytkęa tak na marginesie słyszał ktoś może jakieś opinie o lakierniku na końcu ulicy wodnej - jak dołem lecimy do przechowa na samym zakręcie mam zamiar przymierzyć się do polerki autka no i opinia byłaby pomocna co jakości robocizny jak ktoś coś wie to z góry dzięki wiem, że tam coś jest ale nie widziałem jego roboty, jak się coś dowiem w temacie to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 bula dołączyłem dzisiaj do klubu uszkodzonych zderzaków pożyczyłem auto kumplowi bo potrzebował auto z hakiem i odczepiła mu się przyczepka świeżo pomalowany zderzak tylny już nie jest taki ładny... z Kempesem stwierdziliśmy że jakieś fatum krąży... najpierw jendrex i winczako potem Ty i Artur a tera ja... pięć aut w takim krótkim czasie to nic innego jak fatum:song: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otles2 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 mmmmmmmmmmmmmmmmmega ))) ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- mmmmmmmmmmmmmmmmmega ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 bula dołączyłem dzisiaj do klubu uszkodzonych zderzaków pożyczyłem auto kumplowi bo potrzebował auto z hakiem i odczepiła mu się przyczepka świeżo pomalowany zderzak tylny już nie jest taki ładny... z Kempesem stwierdziliśmy że jakieś fatum krąży... najpierw jendrex i winczako potem Ty i Artur a tera ja... pięć aut w takim krótkim czasie to nic innego jak fatum:song: :facepalm: bym się chyba zapłakał...miesiąc po lakierniku.. czyli teraz rezamy zderzaki od S4 B5 to tylca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 bula dołączyłem dzisiaj do klubu uszkodzonych zderzaków pożyczyłem auto kumplowi bo potrzebował auto z hakiem i odczepiła mu się przyczepka świeżo pomalowany zderzak tylny już nie jest taki ładny... z Kempesem stwierdziliśmy że jakieś fatum krąży... najpierw jendrex i winczako potem Ty i Artur a tera ja... pięć aut w takim krótkim czasie to nic innego jak fatum:song: szkoda gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 a Ty Artur działasz z AC czy nie masz pomysłu na te rysy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 moj już stoi na lakierni bo pozostało tylko lakierowanie całego <br /><br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi