Newman Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 paszło od wujka toże dawać dawać i głosować.... na razie 3cie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dziekowac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 chłopaki ma ktoś te dolne zapinki od tylnej kapany? przy zdejmowaniu jedna mi się ułamała... jak dobrze pamiętam to w ASO cena około złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 nie wiecie może czy w ASO dostane stopery do wycieraczek gumowych? Potrzebuje 4 sztuki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Bartek dostaniesz w aso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 a wybiera się ktoś w może w sobotę na Boks do Bydgoszczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja tez z chęcią podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 a wybiera się ktoś w może w sobotę na Boks do Bydgoszczy ? z tego co wiem to tam zawody MMA mają też być i pokaz kulturystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja się wybieram na noc wagi ciężkiej w sumie w ostatniej chwili dowiedziałem się, że kumpel ma dla mnie bilet - także dokładnego programu nawet nie znam, wiem tylko że będzie walka Szpili i Wawrzyka:decayed: a tak przy okazji powiem Ci Bartek, że w przypadku srebrnego lakieru wosk i szminka nie działają zbyt szałowo ... jednak do takich rzeczy ten kolor nie jest najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ponawiam pytanko, czy ktoś oprócz mnie i Bartka jest chętny na spot w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 a gdzie i o której godzinie ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 ja się wybieram na noc wagi ciężkiej w sumie w ostatniej chwili dowiedziałem się, że kumpel ma dla mnie bilet - także dokładnego programu nawet nie znam, wiem tylko że będzie walka Szpili i Wawrzyka:decayed:a tak przy okazji powiem Ci Bartek, że w przypadku srebrnego lakieru wosk i szminka nie działają zbyt szałowo ... jednak do takich rzeczy ten kolor nie jest najlepszy A sam wosk daje radę? Jutro się trenera zapytam czy coś wie odnośnie programu tej imprezy bo on ma mieć pokaz kulturystyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 wosk jak najbardziej na +. Tylko wiesz w ciemnym kolorze kredka dość fajnie pokrywa jakieś niedoskonałości a na srebrnym są takie jakby ciemniejsze punkty. W sumie tak myślałem, że tak to wyjdzie - ale trzeba próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 a gdzie i o której godzinie ewentualnie? jeśli chodzi o spot to pewnie standard około 17 Łuczniczka, chyba że są jakieś inne propozycje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dobra to ja się piszę też na 100% bo długo na żadnym spocie nie byłem, a na niedziele zero planów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 jest nas już trzech a jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 4 bo jeszcze wera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 f*ck no dobra to 4 Artur w sprawie naklejek, tych co do Ciebie pisałem to aktualne.. biorę 2 + 1 DOPE bo muszę zmienić tą moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 jak nic mi nie wypadnie , również podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi