Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemanko :kawa:

Ktoś od nas jeździ niebieskim B6 1.8T sedan z klapą USA, wlepką klubową, na kołach jak moje?

Wczoraj o 15 spotkany na światłach Fordońska / Mosta Kazimierza Wielkiego.

Codziennie tam stoje w tych godzinach. Wlepka jest jeszcze po poprzednim właścicielu z wwa.

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to zapraszamy na spot :whistling:

Opublikowano

Podjade na pewno, chciałem najpierw ogarnąć furę trochę, ale niestety słabo idzie:/

Jest szansa na spocie ogarnąć logi dynamiczne?

Bo gaziarz rozkłąda ręcę i przed chwilą stwierdził, że to musi być coś z furą nie tak... a check wywala tylko na gazie. A znajomy mechanik uważa, że jak błąd jest na gazie, tzn. że gaz źle ustawiony. Bądź tu mądry:/

EDIT:

Szybko obadałem temat i logi już zrobione, teraz czekam na diagnoze.

Pozdr

Opublikowano

Siemka :kawa:

Opublikowano

:bry:

co ze spotem w weekend? :whistling:

Opublikowano

:bry:

ja jestem jak najbardziej za spotem, w końcu mam dla Ciebie i Wiśni93 "gifty" :decayed:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 18:44 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

Karwa trzeba kompa w końcu naprawić i rozruszać to towarzystwo bo tu stypa jak diabli

Opublikowano

no to się decydowac jutro spot czy w niedziele, żeby się dużo ludzi zastanowiło :kox:

Opublikowano

w niedziele,bo będzie impra na Łuczniczce:naughty: a poza tym nie chce mi się jutro do CB przyjeżdżać i w niedziele ze Świecia :embarrassed:

Opublikowano

chyba niedziela bardziej odpowiada:decayed:

Opublikowano

jak najbardziej niedziela :hi:

Opublikowano

:siema:

no to robimy spota w niedziele:banan:

Artur myślałeś coś w moim temacie? :whistling:

Opublikowano

powiem Wam, że byłem dziś na tuning show.. masakra! tak słabo nie było nigdy.. mało aut, mało ludzi.. prawie same VAGi, trochę Car Audio..

Opublikowano

ja mialem sie przejechac ale troche mi sie z robota przeciagnelo.... i raczej nie dam rady moze w przyszlym tygodniu wpadne jak bedzie jakis spot... chociaz niewiem bo mam plan na ten tydzien wywalic korbotronik...

Opublikowano
powiem Wam, że byłem dziś na tuning show.. masakra! tak słabo nie było nigdy.. mało aut, mało ludzi.. prawie same VAGi, trochę Car Audio..

dobrze wiedzieć,bo chciałem iść

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ----------

jarohd06 parkujesz na Jana Pawła na przeciwko baru? :eusathink:

Opublikowano

to co..jutro godzina 17 spot? :naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:54 ----------

Witam tak zawsze tam stawiam garaż niestety na laskowickej , wszyscy znają auto więc spokój z amatorami cudzej własności niestety w cb u biziela jak odbierane swoją córkę i żonę buchneli mi z tylnego błotnika chrom (w serwisie 600) :'( jak znajdę trochę czasu to postaram się na spocie pojawić

Opublikowano

Witam tak zawsze tam stawiam garaż niestety na laskowickej , wszyscy znają auto więc spokój z amatorami cudzej własności niestety w cb u biziela jak odbierane swoją córkę i żonę buchneli mi z tylnego błotnika chrom (w serwisie 600) :'( pozdrawiam

no to musze ci powiedzieć fura :slina: robi wrażenie

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

to co..jutro godzina 17 spot? :naughty:

ja tam będe na 17 :wink:

Opublikowano

Szukałem wsumie S8 d3 ale jak tą zobaczyłem to się zakochanym a i żona się ucieszyła że trochę pl zostało w kieszeni ( podobno to ostatnie ładne S8) :-)

Opublikowano

fura robi wrażenie, a silnik 4,2 V8 znamy po przejażdżce S4 z Winczako jakie ma możliwości :kox: