Artur82 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 I co Panowie brak zainteresowania spotkaniem z Brat`sem??
Artur82 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 No dobra to dzwonie do Bartka i powiem mu, że spota nie będzie
musti Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna
Artur82 Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna Musti uwierz, że mi dwa razy nie trzeba mówić...jeśli tylko czas pozwoli to bankowo się zjawię
musti Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna Musti uwierz, że mi dwa razy nie trzeba mówić...jeśli tylko czas pozwoli to bankowo się zjawię ja myślę będę w tą sobotę na pewniaka także jak coś to dzwonić na tel
Artur82 Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje??
musti Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? w sobotę u mnie
jedrekx Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? jestem chętny o ile przejdzie mi przeziębienie.. w sobotę u mnie j.w. ale do soboty powinno mi przejść. zwłaszcza, że pogoda w końcu się robi
musti Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? jestem chętny o ile przejdzie mi przeziębienie.. w sobotę u mnie j.w. ale do soboty powinno mi przejść. zwłaszcza, że pogoda w końcu się robi Wujek ja myślę że podjedziesz pogawędzić trochę
Robertuss Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Siema! Bartek ty masz w Gordonie "jakieś zniżki" u chłopaków?
Rekomendowane odpowiedzi