dandi88 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- Panowie, no i Panie Będę chyba poszukiwał jakiegoś dobrego mechanika w Toruniu.... Od jakiegoś czasu autko zaczęło mi kopcić, szczególnie przy odpaleniu, strzela w glebę czarną chmurą. W czasie jazdy raz kopci raz nie.... I co jest bardziej odczuwalne - więcej zaczął palić :/ 8 - 8,5 ON/100 i niżej nie mogę zejść :/ Autko ma wymieniony olej, wszystkie filtry, etc.... Na vagu jakiś czas temu wyskoczyły mi błędy 575 i 519. sporadyczne oczywiście. A dzisiaj wyskoczył 553, również sporadyczny ten się ma do przepływki ale to może dlatego że odpinałem wcześniej przepływomierz?? Dokładnie takie coś ==> 553- Przepływomierz masowy powietrza G70 - przerwa lub zwarcie do masy – Błąd sporadyczny.
przemciotorun Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 musial bys logi zrobic, sprawdzic dolot czy nie ma gdzies dziury blad moze byc od odlaczenia przeplywki ale nie koniecznie
musti Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Dobry Dzień Janekx dostałeś PW ?
Janekx Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 taaak dostałem i myślę nad nimi, kurde szkoda że s-line poszły bo już tak z Bartkiem dziś rozmawialiśmy że od S4 będą u mnie pasowały jak pies do kota:whistling:
bula87 Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Paweł bierz do Lupo, założysz listwy i ramki klubowe to będzie +15KM
musti Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Jak uważasz cena do dogadania póki co listewki jeszcze są i inne graty. S-line poszły w sierpniu na Hel
musti Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 20.10 będę ostatni raz na działce także Jędrek i Bartek dzwońcie jakby co
Rekomendowane odpowiedzi