bula87 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 właśnie wróciłem ze Szczecina i stwierdzam, że Viktoria wygrywa z Osłem w porównaniu na fotele..
WIŚNIA Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 w piątek czy w sobote ma przyjechać ta s6 c7 a mnie nie będzie wyjazd w delegacje mam do Sztumu
manny90 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Auto juz na bydgoskich blachach :-) Macie jakies patenty na usuwanie naklejki rejestracyjnej z szyby? Probowalem na cieplo, kleju zostalo sporo, ale najgorsze, ze drobne elementy starej naklejki zostaly. Masakrycznie sie to usuwa...
przemciotorun Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 wez żyletkę lub samo ostrze od nożyka.... klej jaki zostanie jakim rozpuszczalnikiem.... tylko dechy nie pochlap...
Kierownik Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 mi zawsze na cieplo wszystko elegancko zlazilo
Marko42 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Chopy potrzebuję kogoś z vag- iem w celu pokasowanie błędów ostatnio wymieniałem aku i coś tam powyskakiwało
Robertuss Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Chopy potrzebuję kogoś z vag- iem w celu pokasowanie błędów ostatnio wymieniałem aku i coś tam powyskakiwało Jak jutro pracujesz? Może byśmy jutro z rańca się "zespocili" na chwilę
jarohd06 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 witam podjedz na przeciwko zawodówki JARO-KOM mam kabelek lub interfejs to sobie pokasujesz jestem do 15 tej pozdrawiam
Marko42 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Chopy potrzebuję kogoś z vag- iem w celu pokasowanie błędów ostatnio wymieniałem aku i coś tam powyskakiwało Jak jutro pracujesz? Może byśmy jutro z rańca się "zespocili" na chwilę poszedł sms ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- witam podjedz na przeciwko zawodówki JARO-KOM mam kabelek lub interfejs to sobie pokasujesz jestem do 15 tej pozdrawiam wielkie podziękowania za pomoc:hi: przy okazji człowiek się coś tam więcej dowiedział
jarohd06 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Chopy potrzebuję kogoś z vag- iem w celu pokasowanie błędów ostatnio wymieniałem aku i coś tam powyskakiwało Jak jutro pracujesz? Może byśmy jutro z rańca się "zespocili" na chwilę poszedł sms ---------- Post dopisany at 11:39 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- witam podjedz na przeciwko zawodówki JARO-KOM mam kabelek lub interfejs to sobie pokasujesz jestem do 15 tej pozdrawiam wielkie podziękowania za pomoc:hi: przy okazji człowiek się coś tam więcej dowiedział zawsze zapraszam miłośników marki pozdrawiam
Marko42 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 interfejs kabel VAG kkl audi a3 a4 a6 volkswagen (2638012359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kabel diagnostyczny VAG 409.1 KKL Volkswagen VW (2674318700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. który waszym zdaniem wybrać ? Chyba że ma ktoś na zbyciu ?
Robertuss Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 wielkie podziękowania za pomoc:hi: przy okazji człowiek się coś tam więcej dowiedział Wszystko wykasowane?
Marko42 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 jop sprawdź te kabelki jak możesz który lepszejszy będzie żeby nie kupić badziewia
Rekomendowane odpowiedzi