manny90 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ori podświetlenie tablicy LED on board no to zaczynasz modzenie Skorzysztalem tylko z faktu, ze zarowka byla przepalona
dobis1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 zimówki na pokładzie widok:facepalm: komfort jazdy między 17" a 15"
krzychu-trn Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Siema Po wielkiej wielkiej przerwie Ktoś wpada dziś wieczorem do Torunia ?
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 ja raczej sie nie wyrobie...
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Siema Po wielkiej wielkiej przerwie Ktoś wpada dziś wieczorem do Torunia ? ja jestem w Toruniu prawie codziennie i nie chce mi się jechać wieczorem
Artur82 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Panowie kto od nas ma rejestracje CB 3309J bo auto wyglądało mi na Re...?? Wiśnia pozdro z Błonia
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Re jak mnie te ledy na tył wk***iają wtyczki, które kupiłem do klapy bagażnika za cholerę nie pasują... a już chciałem dziś zakładać
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 to jak jutro? kto się pisze oprócz mnie?
Rekomendowane odpowiedzi