manny90 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja wstępnie, tylko nie wiem czy bede zdolny do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja też jestem na tak o ile mnie nie rozłoży do końca.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie kto od nas ma rejestracje CB 3309J bo auto wyglądało mi na Re...?? Wiśnia pozdro z Błonia To moje, czyżbyś mnie widział na Błoniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Panowie kto od nas ma rejestracje CB 3309J bo auto wyglądało mi na Re...?? Wiśnia pozdro z Błonia To moje, czyżbyś mnie widział na Błoniu? yes yes yes ja sie jutro pisze na spota...pewnie ostatniegoi na letnich kołach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja też na pewno ostatni spot na letnich 17 Tesco? chyba, że pojedziemy do koleżanki Kasi pod WSB te lampy mnie zrujnują dopiero teraz z Grześkiem (WRC) doszliśmy do tego jakie wtyczki do tego badziewia kupić :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 ja tez jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Kierownik ile przekladka hebli w Xmotor...bo muszę sobie załatwić u was jakąs zniżke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 masz wszystkie graty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 zimówki na pokładzie widok:facepalm: komfort jazdy między 17" a 15" widziałem wczoraj na Piłsudskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 masz wszystkie graty ? tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 To na spocie obgadamy szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 a spot o ktorej? o 17 czy 0 18 i gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 jak dla mnie może być 17 pod Tesco bo tam trochę cieplej niż pod Łuczniczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 a może 18 bo mi bardziej pasuje 18 Jedras ubierz się ciepło i walimy na łuczniczkę bo później już tylko zimniej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 może być i 18 no dobra, Łuczniczka też może być. znajdziemy się po ciemku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 jakoś się znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to 18 Łuczniczka, a jak będzie padać Tesco. pojawię się na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 o 18 bedzie juz ciemno jak w ... lepiej od razu jechać pod tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 mam nadzieję, że do spota wydobrzeje trochę wczoraj się wizyta na piwku u kolegi przedłużyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 nie marudź. do 18 dojdziesz do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi