WIŚNIA Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 mam pytanko czy ktos sie orientuje czy przednie lampy w przed lifcie sa tak samo klejone jak poliftowe ? czy sa na samych zatrzaskach ? bo cos mnie wyrzuca z forum jak znajde konkretny temat ktory szukam wiec pytam tutaj zatrzaski tylko,swoje w zeszłym tygodniu z nudów rozebrałem i wyczyściłem o niebo lepiej świecą ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ej ale sie zawinalem... ma takie gowno.... chyba ide sprawdzic---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- to jest oprawka od postojowki z lampyprzedniej tak? mamtaka tylko lakko styki trzeba przeczyscic z lampy poliftowej... Zgadza się, oprawka postojówki lampy przedniej Ile cenisz taaaaki rarytasik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji W Solcu Kujawskim gościu obszywa elegancko. Z tego co pamiętam za kierownicę, mieszek i gałkę zapłaciłem 160zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji W Solcu Kujawskim gościu obszywa elegancko. Z tego co pamiętam za kierownicę, mieszek i gałkę zapłaciłem 160zł. jakieś namiary ewentualnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ja w toruniu w back-sun 250... za sama kiere... ale ogolnie oni wożą do ciechocinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji W Przechowie na Jaśminowej gdzie plandeki robią obszywają kiery i tapicerki robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji W Solcu Kujawskim gościu obszywa elegancko. Z tego co pamiętam za kierownicę, mieszek i gałkę zapłaciłem 160zł. jakieś namiary ewentualnie ? Zaraz poszukam, chociaż to było dośc dawno i nie wiem czy gdzieś mam jeszcze numer. Artur82 może też miec, on mi gościa polecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 orientuje się ktoś czy w Świeciu obszywają kiery ? ewentualnie jakaś niedaleka okolica i może cena jeszcze by się zdała tak dla orientacji W Przechowie na Jaśminowej gdzie plandeki robią obszywają kiery i tapicerki robią o to już bliżej - dobrze robi ? widział ktoś jego dzieło ? podobno w Dragaczu jest też jakiś gostek zajmujący się obszywaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Name Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dropsone jak co to ja dzisiaj odpadam z wypadu na spota sprawy rodzinne moze na spocie w ct sie pokaze pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 sluchajcie, dzis jakis spocik jest gdzies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ja mogę.. ale wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak się z pracą uwinę to chętnie bym podjechał, także u mnie 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ja tyram :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ej ale sie zawinalem... ma takie gowno.... chyba ide sprawdzic---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- to jest oprawka od postojowki z lampyprzedniej tak? mamtaka tylko lakko styki trzeba przeczyscic z lampy poliftowej... Zgadza się, oprawka postojówki lampy przedniej Ile cenisz taaaaki rarytasik? czytales pw? jak pasuje to daj adres to we wtorek rano wysle bo mam pare rzeczy do wyslania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dandi88 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433392130043863.93963.331130356936708&type=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi