musti Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Musti, kiedy będziesz w Bydgoszczy/Toruniu? Wiśnia, leniu! dzięki za spot wszystkim obecnym. trochę kiepsko z frekwencją: 1. Bula87 2. Winczako 3. Marcintuchola 4. ja.. Będę najprawdopodobniej poniedziałek lub wtorek , a jak dostanę wolne to w środę jestem na działce a co tam potrzeba i komu ?
WIŚNIA Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Musti, kiedy będziesz w Bydgoszczy/Toruniu? Wiśnia, leniu! dzięki za spot wszystkim obecnym. trochę kiepsko z frekwencją: 1. Bula87 2. Winczako 3. Marcintuchola 4. ja..
jedrekx Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 zadzwonię jutro do Ciebie to może się gdzieś zgadamy bo ja codziennie jestem i w Bydgoszczy i w Toruniu
musti Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 zadzwonię jutro do Ciebie to może się gdzieś zgadamy bo ja codziennie jestem i w Bydgoszczy i w Toruniu ok dzwoń tak po 10 to wtedy będę wiedział już coś czy jutro będę czy we wtorek
bula87 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 dzięki za spota Winczako przyjemny ten Twój "hałas" pod Tesco
marcintuchola Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 dzięki za wczorajszego spota no hałas S4
winczako Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 również dzięki Troche się zagrzał stojąc po trasie...
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Kierownik się zaręczył!!! !!!!!GRATULACJE!!!!!!
jedrekx Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Kierownik się zaręczył!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!! ten facebook gratulacje co Wam się tak spieszy do tych zaręczyn, ja tam nie wiem
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie taka propozycja na następnego spota...może gokarty pod tesco!! Ja się pisze!!
bula87 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie taka propozycja na następnego spota...może gokarty pod tesco!!Ja się pisze!! Można przemyśleć fajny temat ogólnie to na wczorajszym spocie padła propozycja żeby zrobić mega spota tak za 2-3 tygodnie żeby wszyscy poplanowali sobie trochę czasu wolnego, albo żeby jechać na spot do Wielkopolski
Artur82 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Panowie taka propozycja na następnego spota...może gokarty pod tesco!!Ja się pisze!! Można przemyśleć fajny temat ogólnie to na wczorajszym spocie padła propozycja żeby zrobić mega spota tak za 2-3 tygodnie żeby wszyscy poplanowali sobie trochę czasu wolnego, albo żeby jechać na spot do Wielkopolski Ja się piszę z tym, że nie wiem czy w WLKP będzie się coś działo bo Bart`s wyjeżdża na Węgry
Rekomendowane odpowiedzi