wera :) Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 wszystkim czas na a potem i kolejny dzień za nami
Reniu Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie jesteś odosobniony w tej kwestii... ale u mnie dzisiaj w miarę ok, wczoraj snułem się jak zombie....
dandi88 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 U mnie dzisiaj masakra.... Mam fatal error, eheh... Naciapane z mojego Galaxy S II
jedrekx Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie jesteś odosobniony w tej kwestii... ale u mnie dzisiaj w miarę ok, wczoraj snułem się jak zombie.... to ja tak miałem dzisiaj do godziny 10, teraz już w miarę ogarniam.. ale powiem Wam, że chyba rzeczywiście wszyscy jakoś dzisiaj senni byli patrząc na to co się działo rano na 80tce z Bydgoszczy do Torunia
bula87 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 z rana to najlepsza jest siłownia na pobudzenie do dalszej części dnia
WIŚNIA Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 nie ma się co mazać,za 2 dni weekend ---------- Post dopisany at 22:57 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- Pasjonaci b5 battalion już nie wiedzą co wymyśleć
Rekomendowane odpowiedzi