manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 wpada ktoś jutro pod tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 O której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 podobno o 18 ma być spot, ja będę prawdopodobnie ok 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Może bym wpadł, tylko nie wiem jak jutro pracę skończę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:31 ---------- http://img840.imageshack.us/img840/2726/dsc0070we.jpg toć to ta laska co kiedyś krążyła pod lidlem jak mieliśmy spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 już kiedyś o to pytałeś.. to jest Kasia, a tamta to inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 już kiedyś o to pytałeś.. to jest Kasia, a tamta to inna uwierz mi to jest ta sam osóbka mam pamięć do twarzy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- teraz zobaczyłem zdjęcie to jest ona na zicher ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- doszedł do naszych szeregów ostatnio jakiś Radek ze świecia srebrnym sedanem ? bo dawno mnie tu nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 już kiedyś o to pytałeś.. to jest Kasia, a tamta to inna uwierz mi to jest ta sam osóbka mam pamięć do twarzy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- teraz zobaczyłem zdjęcie to jest ona na zicher ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- doszedł do naszych szeregów ostatnio jakiś Radek ze świecia srebrnym sedanem ? bo dawno mnie tu nie było Jeśli chodzi o Kasie to wiem kto to jest i nie jest to ta osoba z tamtego spotu, a co do srebrnego sedana to jest, tzn. ma ramki klubowe...nigdy nigdzie nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 już kiedyś o to pytałeś.. to jest Kasia, a tamta to inna uwierz mi to jest ta sam osóbka mam pamięć do twarzy ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- teraz zobaczyłem zdjęcie to jest ona na zicher ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- doszedł do naszych szeregów ostatnio jakiś Radek ze świecia srebrnym sedanem ? bo dawno mnie tu nie było Jeśli chodzi o Kasie to wiem kto to jest i nie jest to ta osoba z tamtego spotu, a co do srebrnego sedana to jest, tzn. ma ramki klubowe...nigdy nigdzie nie był wiem Bartek o którego ci chodzi,ale to nie ten,ten ma furę dopiero z 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 jest śnieg, jest fun!!! ;-D iiiihaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Panu ma ktoś ucho holownicze do b6? Auto nagle przestało reagować na gaz, zgasilem, chce odpalic i od razu gaśnie. Jakieś pomysły moze? Auto zostało w mieście, z rańca trzeba będzie coś pomyśleć jak je przetransportować do domu... Na szybko wygląda na to, że padł bezpiecznik pompy, przekaźnik pompy a jak nie to sama pompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi