wera :) Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 to jak z tym dzisiejszym spotem:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Możecie sobie spota zrobic z moim autem pod Drukarnią ;/ Ja odpadam, jestem niemobilny BTW Artur mam już hak, także jak będziesz chciał sobie wytoczyć to wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 to jak z tym dzisiejszym spotem:decayed: podłączam się do pytania ? gdzie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 jak jest ktos chetny to o 18 pod tesco moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Możecie sobie spota zrobic z moim autem pod Drukarnią ;/ Ja odpadam, jestem niemobilny BTW Artur mam już hak, także jak będziesz chciał sobie wytoczyć to wal chetnie!! to się kiedyś Zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam, jakby ktoś miał chwilę czasu i odrobinę chęci to proszę o podpis www.petycje.pl/petycjePodpisz.php?petycjeid=9080&podpis_rodzaj=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 po godzinnej podróży dotarłem do Torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 U mnie również droga do pracy trwała 3 razy dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 a u mnie po wczorajszej trasie z Berilna (o zgrozo, pierwszy raz w zyciu jechałem w takich warunkach) dziś po Bydgoszczy nawet nie czułem, że jadę po śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 kur***a a ja na dyzurze od wczoraj... i snieg przestał padac ;( buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 a ja po dzisiejszej wyprawie do pracy na moich wspaniałych oponach wpadłem na pomysł by jechać zakupić zimówki i samochód jedzie a nie się ślizga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jest nowy mod... wycieraczka z Q5 z tyłu Szkoda tylko, że póki co w garażu szybę wyciera. Chyba się poddam i odstawię furę do mechanika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A co tam mamy padło? Już coś wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jutro będę miał przekaźnik pompy paliwa i "coś" będzie wiadomo. Wiadomo tyle, że auto podczas jazdy straciło reakcję na gaz, a po zgaszeniu już nie odpaliło... W każdym razie kręci, niby odpala, ale od razu gaśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 uuu... czyli lipa po całości..jak będziesz potrzebował regenerację pompy, albo wtrysków daj znać mam kolegę, który tym się zajmuje na co dzień może coś zaradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dzięki Cholera, przygoda z B6 się jakoś z niesmakiem zaczyna (No prawie 2 miesiące nie mogę złego słowa powiedzieć), miejmy nadzieję, że to jednorazowa przygoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 albo stary właściciel coś wiedział na sztukę zrobił i nie powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi