WIŚNIA Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 niewiarygodne właśnie wlazłem żeby was prosić o pomoc w zakładzie który piaskuje szkiełkuje amelinium czyli alufelgi najlepiej w Toruniu ale jak się nie da to Bydgoszcz też może być spoko oko jak co pw
WIŚNIA Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 halo jest tu kto?? panie tu stypa trzeba biegać po wątkach żeby nie zasnąć
Newman Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 siema! bylem w DAG FABRIK... mi sie podobało - lubie takie klimaty aczkolwiek poza murami nie wiele zostało z dawnego wyposażenia, powiedziałbym ze praktycznie nic. ale urozmaicenie ciekawe.
otles2 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkim poszukuje bardzo dobrego lakiernika poniewaz mialem niemile spotkanie z sarna auto chce pomalować cale
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 ja polecam Auto PSP w Osielsku, malowałem tam zderzaki i błotnik w moim A5. Marcintuchola tam malował swoje B7
otles2 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Aktualnie auto znajduje sie w serwisie audi w gdansku "Auto PSP w Osielsku" tam chyba juz malowalem kiedys maske po kontakcie z latajacymi kamieniami na osiedlu ((( Jeszcze szukam zderzaka s-line ;d jak nie znajde to zostanie tradycyjny
marcintuchola Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Aktualnie auto znajduje sie w serwisie audi w gdansku "Auto PSP w Osielsku" tam chyba juz malowalem kiedys maske po kontakcie z latajacymi kamieniami na osiedlu (((Jeszcze szukam zderzaka s-line ;d jak nie znajde to zostanie tradycyjny oddales auto w dobre ręce
otles2 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Aktualnie auto znajduje sie w serwisie audi w gdansku "Auto PSP w Osielsku" tam chyba juz malowalem kiedys maske po kontakcie z latajacymi kamieniami na osiedlu (((Jeszcze szukam zderzaka s-line ;d jak nie znajde to zostanie tradycyjny oddales auto w dobre ręce tzn auto stoi w gdańsku a nad Auto PSP w osielsku się zastanawiam bo raz ze już kiedyś tam robiłem malowanie maski a praktycznie o malowanie się rozchodzi całego auta czyli polecasz tam odstawic auto bez obaw a jakie koszta ??
jedrekx Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 ok 400 zł element jak dobrze pamiętam. ja szczerze polecam, jestem bardzo zadowolony z usługi
Newman Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 hejka.... spiochy... wstawać... nie spać .. zwiedzać...
Rekomendowane odpowiedzi