Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez ide w palnik dać :banan:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to może na przyszły weekend,zamiast spota pójdziemy gdzieś w miasto klubowo się spić ? :naughty:

Opublikowano

ja niestety jutro raczej odpadam :kwasny:

Opublikowano

ja niestety raczej tez bo bede mial niezapowiedzianych gosci :facepalm:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ale mialem akcje w piatek.. kolega sie wyprowadzil na osiedle eskulapa (obok zamczyska) i poradzil mi zeby ominac dziury i pojechac inna droga.. to tak zrobilem. Ujechalem 30 metrow "lepszej drogi" i ugrzazlem do polowy przednimi kolami.. brat przyjechal transporterem mnie wyciagnac i nie dalo rady.. dzwonie po assistance i pajac mi mowi , ze moj takiej opcji nie przewiduje i mam zaplacic 500zl!! Tak szybko, jak zglosilem tak odwolalem.. wzielismy q7 od ojca i od razu mnie wyciagnal :naughty: quattro to jednak dobra opcja.. pewnie gdybym mial to bym spokojnie wyjechal. Co do spota to ja chetnie, w przyszlym tygodniu. Poniedzialek, wtorek i sroda egzaminy.. :/

Opublikowano

tradycyjnie spot o 18 pod Tesco?

Opublikowano

dopiero doszedłem do siebie :facepalm:

Opublikowano

a gdzie byłeś ? :grin:

Opublikowano

Siemka :) słuchajcie te obudowy pod silnik na allegro są dobre ?? Bo tak się złożyło że moja się połamała w drobny mak razem z wygłoszeniem :/

Opublikowano
Siemka :) słuchajcie te obudowy pod silnik na allegro są dobre ?? Bo tak się złożyło że moja się połamała w drobny mak razem z wygłoszeniem :/

te allegro są już bez wygłuszenia i łamią się bardzo łatwo - mało elastyczne. Chyba lepszym rozwiązaniem jest kupno używki ale ori... takie moje skromne zdanie :wink:

Opublikowano
Opublikowano

pewnie, ze tak ale to jest s4, wiec musisz wymienic halogeny i kyupic grill i kratki a to juz riobie cene z kosmosu

Opublikowano

pewnie, ze tak ale to jest s4, wiec musisz wymienic halogeny i kyupic grill i kratki a to juz riobie cene z kosmosu

Kompletny zderzak z kratkami atrapa 1800 zl a moje halogeny nie podejda ??