barteksak Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 proponowałbym wczesniej juz zacząć się umawiać na spota w niedziele zeby moze więcej nas było
Arturoo Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 to i ja dorzuce swojego kapelona ....... .......pogoda idealna na sesję do wątku ,który tylko nie ma jeszcze jakichś fajnych fotek ,a tak dokleje foty i wrzucę padlinę do zrugania w dziale moja be pińć
jedrekx Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 a tak dokleje foty i wrzucę padlinę do zrugania w dziale moja be pińć dawaj, dawaj przejechałem się do Torunia.. na 7, koleś się nie pojawił
marcintuchola Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Koledzy kto sprawdza nr VIN? oczywiście nie za darmo
reid Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Koledzy kto sprawdza nr VIN? oczywiście nie za darmo Podaj sprawdzę Ci
marcintuchola Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 dzięki, ale już koledzę Stanley wysłałem
Jacob555 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Koledzy, od ilu postów można było dodawać ogłoszenia, bo zapomniałem? Muszę się pożegnać z moją niunią
Rekomendowane odpowiedzi