bula87 Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 w Świeciu pojawiło się (raczej sezonowo, bo na "angolach") Audi S8 5,2 V10, jak to pięknie brzmi...
Robertuss Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 w Świeciu pojawiło się (raczej sezonowo, bo na "angolach") Audi S8 5,2 V10, jak to pięknie brzmi... Jeszcze nie zauważyłem, ale stawiam, że jakiś "don wasyl"
bula87 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 w Świeciu pojawiło się (raczej sezonowo, bo na "angolach") Audi S8 5,2 V10, jak to pięknie brzmi... Jeszcze nie zauważyłem, ale stawiam, że jakiś "don wasyl" raczej... jedrekx dzięki za spota spot był?? a ja?
jedrekx Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 taki spot, że Wiśni dawałem lusterko od dropsone'a
bula87 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 taki spot, że Wiśni dawałem lusterko od dropsone'a czyli mniej więcej podobna zasada jak jadę do babci i Osła parkuję obok Dobisa niech widzą ludzie, że coś się dzieje
WIŚNIA Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 taki spot, że Wiśni dawałem lusterko od dropsone'a czyli mniej więcej podobna zasada jak jadę do babci i Osła parkuję obok Dobisa niech widzą ludzie, że coś się dzieje coś ty,z 20 minut pogadaliśmy i do domu
WIŚNIA Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 stoję na balkonie palę papierosa,podjeżdża renault laguna na tablicach CNA parkowanie mu nie idzie,zatrzymal się polazłem usiąść na forum wstaję po pół godziny podchodże do okna słyszę AŁA patrz e przez okno a tam koleś od laguny z ręka w górze okazało się że typ nachlany że się słania na nogach,żona mu dłon klapą bagaja przytrzasnęła biegał przed blokiem chyba z 20 minut,zamknął samochód i szedł do domu :facepalm:j**aniec z dzieckiem jechał
Arturoo Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 stoję na balkonie palę papierosa,podjeżdża renault laguna na tablicach CNA parkowanie mu nie idzie,zatrzymal się polazłem usiąść na forum wstaję po pół godziny podchodże do okna słyszę AŁA patrz e przez okno a tam koleś od laguny z ręka w górze okazało się że typ nachlany że się słania na nogach,żona mu dłon klapą bagaja przytrzasnęła biegał przed blokiem chyba z 20 minut,zamknął samochód i szedł do domu :facepalm:j**aniec z dzieckiem jechał
Rekomendowane odpowiedzi