dobis1 Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 Władi miło, że wpadłeś Mordo ..dziękuję za spota Dobis1 maszynka pierwsza klasa thx Artur
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 niet, sY cztery chwile wczesniej się zawinęło do domku ;(, bo kierowca po dłuuugiej, ciezkiej podróży i jeszcze "cieższym" szkoleniu w krakowie zresztą, eSa siedzi już na nowych kapciofelach, a od dziś dostała 10mm dystansów ) i się znacznie lepiej prezentuje . ja tego autka zapomnieć nie mogę......... ..jak będziesz szukał innego to możesz na urodziny mi sprezentować...nie musi być zatankowana pod korek
winczako Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 niet, sY cztery chwile wczesniej się zawinęło do domku ;(, bo kierowca po dłuuugiej, ciezkiej podróży i jeszcze "cieższym" szkoleniu w krakowie zresztą, eSa siedzi już na nowych kapciofelach, a od dziś dostała 10mm dystansów ) i się znacznie lepiej prezentuje . ja tego autka zapomnieć nie mogę......... ..jak będziesz szukał innego to możesz na urodziny mi sprezentować...nie musi być zatankowana pod korek hehehe dzięki . Już niezła kolejka na niego jest
Janekx Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 ale takie nowe nowe c7? Tak, białe na pięknych 20
winczako Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 ale takie nowe nowe c7? Tak, białe na pięknych 20 łojacie.... marzenie... strzel jakąś fotkę , to będziemy mieli do snu na ....
shadowrunner Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 niet, sY cztery chwile wczesniej się zawinęło do domku ;(, bo kierowca po dłuuugiej, ciezkiej podróży i jeszcze "cieższym" szkoleniu w krakowie zresztą, eSa siedzi już na nowych kapciofelach, a od dziś dostała 10mm dystansów ) i się znacznie lepiej prezentuje . heh codziennie mam okazję podziwiać, ale felunek zacny!! p.s. udaje się ktoś dziś na zlot mesiów ( drift i wyścigi 1/4mili mają być) na lotnisko w trn ?
Madox Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 a po Chełmnie od wczoraj jeździ nowe RS6 :slina: wygląda pięknie. Blachy ma z Wejcherowa ale stoi przy jednym z domków koło mnie Czy to nie przypadkiem właściciela MEDOSU ? Bo słyszałem że miał jechać po jakieś niezłe audi. Przy okazji witam wszystkich z grupy Kujawsko-pomorskiej i kolegę z Chełmna
Janekx Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Czy to nie przypadkiem właściciela MEDOSU ? Bo słyszałem że miał jechać po jakieś niezłe audi. Przy okazji witam wszystkich z grupy Kujawsko-pomorskiej i kolegę z Chełmna Również witam tak to chyba jego, bo stała pod jego domem
dobis1 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Jakbyście wiedzieli może kto ma na zbyciu Leona w dieslu to dajcie mi znać.
Rekomendowane odpowiedzi