musti Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Zrobimy Spota u mnie na działce kto chce to namioty można brać i grilla palimy
barteksak Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 no i wpadły 17" 215/45 ^^ hahahha chłopaki z wulkanizacji dali mi od razu 10% zniżki na prostowanie felg w przyszłości ^^
WIŚNIA Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń No to git. Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze. Dzięki chyba najgorzej w Gnieźnie jest,pare miechów temu jeszcze jakies roboty drogowe były ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- Wisnia niestety nie mogłem wyrażam skruchę i mocne postanowienie poprawy... a kiedy teraz spocik ?? Środe czy Czwartek ?? jeszcze raz ta stacja co na niej robisz będzie zamknięta jak szef ze Świecia po nocy wraca to ci tą naklejkę z szyby zeskrobie jeszcze przełazi koło drzwi i nie widzi że szef podjeżdża
Kempes_1985 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń No to git. Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze. Dzięki Wylot z Bydgoszczy Szubińską prawy pas głębokie koleiny tylko lewym albo przez Stryszek
Robertuss Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń No to git. Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze. Dzięki Wylot z Bydgoszczy Szubińską prawy pas głębokie koleiny tylko lewym albo przez Stryszek Dzięks!
silidario Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń No to git. Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze. Dzięki chyba najgorzej w Gnieźnie jest,pare miechów temu jeszcze jakies roboty drogowe były ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- Wisnia niestety nie mogłem wyrażam skruchę i mocne postanowienie poprawy... a kiedy teraz spocik ?? Środe czy Czwartek ?? jeszcze raz ta stacja co na niej robisz będzie zamknięta jak szef ze Świecia po nocy wraca to ci tą naklejkę z szyby zeskrobie jeszcze przełazi koło drzwi i nie widzi że szef podjeżdża Kiedy Ty byłes na mojej stacji ??
Arturoo Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 rachunkowość to gówno.. dam Ci namiar na księgowego jak za dużo podatku płacisz
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 rachunkowość to gówno.. dam Ci namiar na księgowego jak za dużo podatku płacisz nie trzeba, mam taki przedmiot na studiach - rachunkowość zarządcza. gówno jakich mało
Rekomendowane odpowiedzi