Reniu Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro!/Zamiana (3263830434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
winczako Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 no za***ista jest ta furka:), wielokrotnie ją widywałem w toronto
musti Opublikowano 23 Maja 2013 Opublikowano 23 Maja 2013 AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro!/Zamiana (3263830434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Paweł chcesz się zamienić
Reniu Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 AUDI RS4 Line Navi DvD Ksenon Quattro!/Zamiana (3263830434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Paweł chcesz się zamienić Nie, ale wygląda fajnie Siemka
musti Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Kiedy planujecie zajechać do mnie na spota ? Ja będę od czwartku na działce ewentualnie dam znać jak by się coś zmieniło
WIŚNIA Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń No to git. Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze. Dzięki chyba najgorzej w Gnieźnie jest,pare miechów temu jeszcze jakies roboty drogowe były ---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ---------- Wisnia niestety nie mogłem wyrażam skruchę i mocne postanowienie poprawy... a kiedy teraz spocik ?? Środe czy Czwartek ?? jeszcze raz ta stacja co na niej robisz będzie zamknięta jak szef ze Świecia po nocy wraca to ci tą naklejkę z szyby zeskrobie jeszcze przełazi koło drzwi i nie widzi że szef podjeżdża Kiedy Ty byłes na mojej stacji ?? krótko przed napiasaniem posta
silidario Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 eh... no widzisz bo tak sie skradasz trzeba bylo glosniej wjechać kiedy teraz spota robimy trzeba cos wymyslec na dłuższego spotka takiego 2-3 dni
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 jak będzie pogoda to trzeba wreszcie jakiegoś grilla ogarnąć wspólnego
musti Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 jak będzie pogoda to trzeba wreszcie jakiegoś grilla ogarnąć wspólnego Grilla to Ty u mnie na działce będziesz miał palonego więc się szykuj a nie tylko obiecujecie
silidario Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Zależy ile osob by sie zebralo to ja mam bardzo dobra miejscowke na "grila"
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Zależy ile osob by sie zebralo to ja mam bardzo dobra miejscowke na "grila" z noclegiem ?? to zorganizuje śląska kawałek i busem wpadniemy
jedrekx Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 jak będzie pogoda to trzeba wreszcie jakiegoś grilla ogarnąć wspólnego Grilla to Ty u mnie na działce będziesz miał palonego więc się szykuj a nie tylko obiecujecie w domu mam średnią sytuację i ciągle ktoś musi być. nie wiadomo czy mi się uda w przyszły weekend wyrwać Zależy ile osob by sie zebralo to ja mam bardzo dobra miejscowke na "grila" z noclegiem ?? to zorganizuje śląska kawałek i busem wpadniemy z Wami się fajnie pije
silidario Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 To są domki 7 osobowe ale spokojnie wyśpi się 10 osób w jednym takim (domki typu brda /\ ) jak wieksza ekipa to cenowo wychodza grosze a miejscowka nad zalewem Koronowskim cisza i spokoj... szczerze powiem ze bardzo milo sie tam spedza czas
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 jak będzie pogoda to trzeba wreszcie jakiegoś grilla ogarnąć wspólnego Grilla to Ty u mnie na działce będziesz miał palonego więc się szykuj a nie tylko obiecujecie w domu mam średnią sytuację i ciągle ktoś musi być. nie wiadomo czy mi się uda w przyszły weekend wyrwać Zależy ile osob by sie zebralo to ja mam bardzo dobra miejscowke na "grila" z noclegiem ?? to zorganizuje śląska kawałek i busem wpadniemy z Wami się fajnie pije wzajemnie
silidario Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 A trzeba by było sie naprawde spotkac na dłuzej niz 1 dzien
Artur82 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/ glosowaliscie na Wladiego ??
silidario Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Ja mogę zorganizować nocleg w spokojnym miejscu zdala od miasta w ciszy nad zalewem Koronowskim nikt by nam nie przeszkodzil w imprezie
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/kwiecien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-274600/glosowaliscie na Wladiego ?? on ma zayebistego :blink: fotografera ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- oddałem na jego fotę
Rekomendowane odpowiedzi