Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
:siema::siema::siema:

Arturooo zadzwonie niedługo w wiadomym temacie bo juz mam temat ogarniety... :decayed:

Spoko luz :wink:

---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

WIŚNIA dzięki za linka :notworthy::notworthy::notworthy:....jak byś znalazł w tej cenie i moim kolorze to .....kurierem dobrą butelczynę w słusznym litrażu już ślę :decayed:

spoko,za jakiś około tydzień znowu jadę do Mikołowa :decayed: także jak by był gdzieś koło mnie albo po drodzę to bym ci podrzucił :wink:

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:36 ----------

albo szkołę robić do Chorzowa,jeszcze troche i po waszemu bede godoć :grin:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

Witajcie, ostatnio wpadłem na chwilę całkiem nieźle na tym zachemie :) teraz w sobotę ktos się wybiera? ja przyjadę ale znowu nie swoją niebieską strzałą bo stoi w serwisie niektórzy wiedzą dlaczego :(

Opublikowano
Witajcie, ostatnio wpadłem na chwilę całkiem nieźle na tym zachemie :) teraz w sobotę ktos się wybiera? ja przyjadę ale znowu nie swoją niebieską strzałą bo stoi w serwisie niektórzy wiedzą dlaczego :(

Witam, witamy, ja może w tą sobote znowu się pojawię...ale nie wiem jak barzdo zapiję :decayed: w piątek

Opublikowano

też będe :wink:

Opublikowano

Siemka wszystkim :kawa:

Witam, witamy, ja może w tą sobote znowu się pojawię...ale nie wiem jak barzdo zapiję :decayed: w piątek

Artur, pamiętasz o mnie?

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

:siema:

jeszcze 16 dni do urlopu :kox::banan:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

no i po urlopie :((( Właśnie wylądowałem w domu po 11 dniowym grzaniu dupska...:(

W sobote nie ogarne bo jade na ślub ale za tydzień się widzimy pod Łuczniczką:)))

Slyszalem ze jakiś GTR był ?

Opublikowano
no i po urlopie :((( Właśnie wylądowałem w domu po 11 dniowym grzaniu dupska...:(

W sobote nie ogarne bo jade na ślub ale za tydzień się widzimy pod Łuczniczką:)))

Slyszalem ze jakiś GTR był ?

dobrze słyszłeś....ale policja tez była :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

:bry:

teraz może znowu mi się uda dotrzeć, ale za tydzień nie wiem. za 2 na pewno nie bo będę grzał tyłek w Bułgarii :banan: