WIŚNIA Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 zadzwon do Serwis samochodowy - Usługi Bosch mam tam kilku znajomych, pełna profeska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 ja pisałem ,że śliski temat...ale nie dałem linka ... Serwis samochodowy - Usługi Bosch...nie polecę wrogowi tego zakładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ja pisałem ,że śliski temat...ale nie dałem linka ...Serwis samochodowy - Usługi Bosch...nie polecę wrogowi tego zakładu szkoda gadac jak kilku lamerów psuje renome innym tego typu warsztatom działającym pod jednym szyldem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Pisałem skargę do głównej siedziby Boscha'a....opisałem w mailu całą moją sprawę.....ale nawet maila zwrotnego nie dostałem......no cóż . wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zapi z włącznikiem u mnie jest wszystko ok on nie swieci tylko jak jest w pozycji auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 chyba bry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jak tam środa mija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jak tam środa mija ? :banan3: w końcu w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Solar nie chowaj się,kiedy wpadasz na bajere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nie chowam sie a kiedy mozesz ja to tak w niedziele najbardziej mi by pasowało chyba ze Tobie nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nie chowam sie a kiedy mozesz ja to tak w niedziele najbardziej mi by pasowało chyba ze Tobie nie bardzo w niedzielę się alkoholizować? wszystko pozamykane na :dancing:nigdzie nie pójdziemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi