Kierownik Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 zadzwon do Serwis samochodowy - Usługi Bosch mam tam kilku znajomych, pełna profeska
Arturoo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 ja pisałem ,że śliski temat...ale nie dałem linka ... Serwis samochodowy - Usługi Bosch...nie polecę wrogowi tego zakładu
Kierownik Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 ja pisałem ,że śliski temat...ale nie dałem linka ...Serwis samochodowy - Usługi Bosch...nie polecę wrogowi tego zakładu szkoda gadac jak kilku lamerów psuje renome innym tego typu warsztatom działającym pod jednym szyldem
Arturoo Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Pisałem skargę do głównej siedziby Boscha'a....opisałem w mailu całą moją sprawę.....ale nawet maila zwrotnego nie dostałem......no cóż . wysłane z one v
Artur82 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Zapi z włącznikiem u mnie jest wszystko ok on nie swieci tylko jak jest w pozycji auto
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Jak tam środa mija ? :banan3: w końcu w domu
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Solar nie chowaj się,kiedy wpadasz na bajere?
_Solar_ Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 nie chowam sie a kiedy mozesz ja to tak w niedziele najbardziej mi by pasowało chyba ze Tobie nie bardzo
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 nie chowam sie a kiedy mozesz ja to tak w niedziele najbardziej mi by pasowało chyba ze Tobie nie bardzo w niedzielę się alkoholizować? wszystko pozamykane na :dancing:nigdzie nie pójdziemy ?
Rekomendowane odpowiedzi