_Solar_ Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 kiedy ?? jutro cos gdzies masz na mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 kiedy ?? jutro cos gdzies masz na mysli dzisiaj o 20:00 w soboty mamy spoty wszystkich marek ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- ale jutro jak co,też się coś zorganizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 kiedy ?? jutro cos gdzies masz na mysli dzisiaj o 20:00 w soboty mamy spoty wszystkich marek ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- ale jutro jak co,też się coś zorganizuje ło matko to cza było sie kontaktowac telefonicznie to bym wdepnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 kiedy ?? jutro cos gdzies masz na mysli dzisiaj o 20:00 w soboty mamy spoty wszystkich marek ---------- Post dopisany at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ---------- ale jutro jak co,też się coś zorganizuje ło matko to cza było sie kontaktowac telefonicznie to bym wdepnał sam do końca nie wiedziałem że pojadę o 20:30 dopiero wyjeżdżałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wiśnia napisał do mnie SMS'a żebym wrzucił informację, że Solar się wybiera pod Tesco, zastanówcie się na szybko czy ktoś nie chce wpaść ja niestety nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Oszalałem jak to zobaczyłem od dziś idziemy w tym kierunku, czas najwyższy na nowy mieszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ZAPi ale widziałeś to na żywo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 pewnie samochodem jeździ kobieta z taką gałą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 pewnie samochodem jeździ kobieta z taką gałą ..... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 dzisiaj odwiozłem babkę na ul.Czeską i nic w tym dziwnego by nie było gdyby nie to, że chamy ze spółdzielni progi porobili :shock3:myślałem że przejadę... myliłem się całą podłogą po długości szorowałem aż mi się gdzieś lekko wydech przestawil i przedmuch mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Może babka się zbyt dużo najadła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAPi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ZAPi ale widziałeś to na żywo?? Zdjęcie z internetu ale nie mogłem się opanować żeby nie wrzucić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 ... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi