jedrekx Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 już ja sobie z Nim będę musiał porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja już mam od Dev'a, możemy sie moim kopsnać po przewody:D, jesli potrzebujesz tylne to mam hela nowe bo jeszcze nie założyłem, a przednie tez mam całe ori z demontażu swoje stare na parę dni jak potrzebujesz zanim ogarniesz sobie hel'a mogę ci pożyczyć Artur, http://s28.postimg.org/b6z8kunjt/20131118_131143.jpg http://s28.postimg.org/6z4gc3m49/IMAG0304.jpg co to za tarcze (wielkosc) 345 ? błąd...320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 bry w południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? diesel jest git! chociaż nie przeczę, że jakby mnie było stać na S5/S6/S7 to bym wymienił chętnie na benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam , Koledzy jest ktos z uzytkowników który ogarnia w CB lub TR radio RNS-e polski soft+ mapy ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 polski soft i mapy ogarnia H4mm3R, ale nie jest z kuj-pom.. wysyła płytki w razie czego to większość zakładów car audio powinno to zrobić, ja polecam Studio Car Hi Fi w Bydgoszczy na ulicy Sowiej. oni wgrywali mi PL soft i mapy do A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam , Koledzy jest ktos z uzytkowników który ogarnia w CB lub TR radio RNS-e polski soft+ mapy ? pozdro ja w B7 robiłem na fordońskiej w euro car audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 10:07 ---------- http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/gie-da-kujawsko-pomorska-og-oszenia-102749/index8.html#post3944689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 :hi:Pany, w ten weekend planujecie jakiegoś spota? Trzeba w końcu wpaść, tyle czasu się zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja cały czas nie do końca zdrowy więc odpadam ze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi