WIŚNIA Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 b8 idzie pod młotek....nie wiem ,czy coś tam przy tym golasie będzie w tym momencie jeszcze robione ..... Skubaniec, nic mi nie mówił! czyli jednak mojego parcha chce wziąć? powiedział ,że..." więcej diesla na placu nie postawi " czy to ten Pan z którym prowadziłem konwersację w Gliwicach? Yyy nie wiem....przyjechał czarnym b8 w avancie ? Niski , kiedyś blondyn zaciągał po śląsku ? wysłane z one v to ten :polew::polew: bierz Arcziego pod pachę i wpadajcie 21 na "kawe" Arturoo ta menda już mnie nie odwiedza ale próbuj z nim pogadać chopok się starzeje ---------- Post dopisany at 00:22 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ---------- miał bym motywację żeby czarnucha naprawić bo jak na razie 3 tydzień w garażu rdzewieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 siema.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 21 ja tez wpadnę zapewne miejscem spota będzie parking u mnie w pracy :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Bez pozwolenia powieszono tablicę "Most im. L. Kaczyńskiego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 ja w pracy...także..... tego....udanego spotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja w pracy...także..... tego....udanego spotowania ja oczywiście też w robocie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- WIŚNIA graty odważnych i dorosłych(hmmmm.............. ) decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiśnia gratulacje i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wiśnia gratuluję! Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:03 ---------- WIŚNIA graty odważnych i dorosłych(hmmmm.............. ) decyzji tylko odważnych.....bo później to już..... ach co będę gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dzięki,sam na siebie człowiek bata kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kto następny? Buła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kto następny? Buła? nie kracz Panie Kolego poza tym ja pod takim pantoflem jak Ty nie jestem, przynajmniej mnie kobieta sama na spota wygania ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- a tak w ogóle to dziś nie dało mi spokoju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 kto następny? Buła? nie kracz Panie Kolego poza tym ja pod takim pantoflem jak Ty nie jestem, przynajmniej mnie kobieta sama na spota wygania ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:47 ---------- a tak w ogóle to dziś nie dało mi spokoju... http://s28.postimg.org/tbp1g3fw9/20131215_130052.jpg spoko, spoko.. ze mnie żaden pantofel.. choć wiem jak to może wyglądać a na spota się nie mogę wybrać bo kaszel mnie non stop trzyma chociaż w przyszłym tygodniu przyjadę! a koło.. w końcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 fajne dekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi