Artur82 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 dzięki chłopaki i dziewczyny za spota! PS. Łukasz miło było poznać...wpadaj częsciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 też dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki Panowie, mnie również miło było poznać Was, postaram się oczywiście być jak najczęściej, w miarę możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jedrek pantoflu a Ciebie znowu nie puscila? tylko sie nie tlumacz ze od miesiaca msz katar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jedrek pantoflu a Ciebie znowu nie puscila? tylko sie nie tlumacz ze od miesiaca msz katar Natalia nie, u niej byłem dopiero po 20.. trzeba było w domu zrobić parę rzeczy przed świętami, rodzice prosili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jedrek pantoflu a Ciebie znowu nie puscila? tylko sie nie tlumacz ze od miesiaca msz katar Natalia nie, u niej byłem dopiero po 20.. trzeba było w domu zrobić parę rzeczy przed świętami, rodzice prosili. opusciles sie oj opusciles sie ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- Przemek gdzie mozna kupic ta mala tablice na tyl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 wiem.. i cholernie mi głupio z tego powodu Artur, tablicę możesz zamówić np. tu: Tablice amerykańskie USA | AGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 ja od nich bralem, w sumie sporo ludzi bierze od nich, podajesz jaka chcesz jaka czcionke mozesz odrazu ramke do tego zamowic a no i czy flaga czy gwiazdki.... 2-3 dni i jest u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jedrek pantoflu a Ciebie znowu nie puscila? tylko sie nie tlumacz ze od miesiaca msz katar Natalia nie, u niej byłem dopiero po 20.. trzeba było w domu zrobić parę rzeczy przed świętami, rodzice prosili. opusciles sie oj opusciles sie ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:04 ---------- Przemek gdzie mozna kupic ta mala tablice na tyl?? a jeszcze wczoraj mówiłeś, że małej USA tablicy nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 bula ale zamowic mozna ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ---------- :siema: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ale tu ruch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi