Artur82 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Ja moge podjechać, jak schowki na przymiarke weźmiesz bo nawet nie wiem jak to wyglada. Kuba jakby co to dzown i podjedziesz do mnie bezpośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ja też chętny,jak by coś się działo dajcie cyne sms-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Znalazłem dziś w Toruniu ogłoszenie: Audi A4 2.0, 39 tyś. przebiegu OKAZJA !!! AUTO JAK NOWE !!! NAVI !!! Toruń Co myślicie o tym autku? tak, jak pisze Artur silnik bleeee.. skrzynia też niekoniecznie udana, choć w B7 jest już podobno poprawiona. co do spota to, jeżeli mi nic nie wyskoczy wcześniej, też postaram się podjechać na chwilę bo na 18 jestem umówiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ma ktoś jedną luźną ramkę klubową pod rejestrację na sprzedasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ja mam 2 sztuki w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 To jest spot dziś? Też bym podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 no ja, jak już pisałem, mogę podjechać na ok pół godziny-godzinę. jak będą chętni to wpadnę tylko nie wiem czy Paszczurem czy A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 No to ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Tesco, Łuczniczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 chyba Tesco bo pizga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ok, ja będę Paszczurem.. B6 kombi w razie czego Wiśnia, wezmę te ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wiśnia dystans weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Myślę że Hsw Łuczniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 dobra to Łuczniczka w razie złej pogody zawsze można się przestawić pod Tesco. Ja się zbieram do zobaczyska!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ok,ok ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- Jedrek ile za ramki przygotować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 8zł sztuka, tak jak u Jarka. nowe nieużywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ok ,biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Znalazłem dziś w Toruniu ogłoszenie: Audi A4 2.0, 39 tyś. przebiegu OKAZJA !!! AUTO JAK NOWE !!! NAVI !!! Toruń Co myślicie o tym autku? tak, jak pisze Artur silnik bleeee.. skrzynia też niekoniecznie udana, choć w B7 jest już podobno poprawiona. co do spota to, jeżeli mi nic nie wyskoczy wcześniej, też postaram się podjechać na chwilę bo na 18 jestem umówiony trzeba dodać ,że wypasiona też sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 dziękuję za spota wkoncu sie odbył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 ciepło się robi może coś się ruszy w temacie spotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi