manny90 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Wiśnia nie mijalismy sie czasem w piatek poznym popoludniem miedzy Potulicami a Lochowem?Nie,mój rydwan 4 miechy stoi w garażu w częściachPatykiem pisane To się gosciu musiał zdziwić jak mu światłami dawałem ;-)
WIŚNIA Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Wiśnia nie mijalismy sie czasem w piatek poznym popoludniem miedzy Potulicami a Lochowem?Nie,mój rydwan 4 miechy stoi w garażu w częściachPatykiem pisane To się gosciu musiał zdziwić jak mu światłami dawałem ;-) może ktoś od nas,tylko nieśmiały
manny90 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Jupi! Po miesiacu szkolen wlasnie zaczalem prace w 100% Nareszcie czas zacznie jakos normalnie leciec Edytowane 17 Września 2014 przez manny90
Kierownik Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Gdzie tak długo szkolą ? Darek to w takim razie powodzenia w nowej firmie ! Edytowane 17 Września 2014 przez Kierownik
manny90 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Dzięki! Nareszcie praca na normalnych warunkach ;-) A szkolą tak w Atos'ie.
undertaker20 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Cześć, czy znajdzie się ktoś z Bydgoszczy bądź okolic kto ma w posiadaniu B5 1,8T? Sam niedawno zakupiłem auto z takim silnikiem i miałbym kilka pytań, w ogóle mam wrażenie że coś słabo jedzie to moje audi chciałbym porównać odczucia z innego 1,8T
WIŚNIA Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Gdzie tak długo szkolą ? Darek to w takim razie powodzenia w nowej firmie ! tej z tobą się skontaktować to gorzej jak z papieżem ma ktoś pożyczyć jutro na parę godzin wskaźnik-manometr do sprawdzenia ciśnienia oliwy w silniku?
jedrekx Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 a my wczoraj z bartasg1 zaliczyliśmy "spot" na Sport Factory
Kierownik Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Gdzie tak długo szkolą ? Darek to w takim razie powodzenia w nowej firmie ! tej z tobą się skontaktować to gorzej jak z papieżem ma ktoś pożyczyć jutro na parę godzin wskaźnik-manometr do sprawdzenia ciśnienia oliwy w silniku? Wiśnia a co jest ?
WIŚNIA Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 Gdzie tak długo szkolą ? Darek to w takim razie powodzenia w nowej firmie ! tej z tobą się skontaktować to gorzej jak z papieżem ma ktoś pożyczyć jutro na parę godzin wskaźnik-manometr do sprawdzenia ciśnienia oliwy w silniku? Wiśnia a co jest ? Teraz już nic, w zeszły czwartek potrzebowałem pomocy Patykiem pisane
WIŚNIA Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Co tam? Jak tam? Dobrze się składa lub składa się dobrze [emoji6] Patykiem pisane
szewczyk91 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Kogo dziś mijałem na Inowrocławskiej w Bydgoszczy ok 15.30 czerwony B5 na Nakielskich blachach z ramkami klubowymi mnie przyjacielu zawsze wracam tędy do domciu po robocie Pozdro
danielbobik20 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 siemka nikogo nie widać nic się tu nie dzieje
WIŚNIA Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 siemka nikogo nie widać nic się tu nie dzieje nic nowego,od dawna temat umiera widzę
Rekomendowane odpowiedzi