danielbobik20 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Nic nie robimy nikt nic nie dodaje cisza kompletna czy każdy zajął się swoja audiczka;) ogarnijmy jakiś spot za tydzień w sobotę gadałem z eltom-em on tez próbował nas ogarnąć na jakoś spot ale strasznie ciężko nam idzie coś zorganizowac
WIŚNIA Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 cze WIŚNIA !!! No siema Grześ! Patykiem pisane Nic nie robimy nikt nic nie dodaje cisza kompletna czy każdy zajął się swoja audiczka;) ogarnijmy jakiś spot za tydzień w sobotę gadałem z eltom-em on tez próbował nas ogarnąć na jakoś spot ale strasznie ciężko nam idzie coś zorganizowacCoś tam się pod galerią Glinki będzie działo atk ma przyjechać klub audi Inowrocław i C4 klub w przyszłą sobotę Patykiem pisane
ivan1977 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Moze i ja podjade choć za bardzo nie ma się czym chwalić
szewczyk91 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 W sobote spot?? Galeria Glinki?? hmm.... można zajechać co mi tam chyba nie będę miał planów :-D
WIŚNIA Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 W sobote spot?? Galeria Glinki?? hmm.... można zajechać co mi tam chyba nie będę miał planów :-DJak pogoda kiepska będzie to pod Tesco Patykiem pisane
szewczyk91 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Siemka :-) Spoko Wiśnia w razie nie pogody to pod tesco :-) Mam pytanie Wymieniał ktoś z was poduszki amortyzatora z przodu?? Strasznie skrzeczy mi przy skręcaniu i na nie równej drodze. Tam chyba powinno być łożysko ale nie mam pewności, Trzy miechy temu zrobiłem całe zawieszenie z przodu no i chyba te łożyska się wystukały :-/
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) tyle razy rozkrecalem/przekladalem/zmienialem swoje amorki ale zadnego lozyska tam nie widzialem.... lecac od gory jak juz wyciagniesz moge..... mocowanie nogi do budy to w ksztaucie trojkata dwie nakretki chyba na kluczyk 13 od gory (po odkreceniu zdejmujesz trojkat) potem nakretka na tloku od gory ( kucz 17,18,19 roznie to u mnie bylo) po odkreceniu jej (ich - jak sa dwie do skontrowania) zdejmujesz wszystko czyli: poduszka blacha z dwoma szpilkami odbij.... na zwylkym zawiasie pamietaj o sciagaczach do sprezyn Edytowane 23 Września 2014 przez przemciotorun
dobis1 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 nie ma tam żadnego łożyska tylko jedynie guma taka tłumiąca ewentualnie drgania...
szewczyk91 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Mam założone gwintowane zawieszenie i jak zakładałem to była taka poduszka zakładana na sprężyne i skręcane do tego trójkątnego trzymacza innego tam nic nie ma dobra nie mam pojęcia nie będziemy gdybać trzeba rozebrać i bedzie wiadomo :-) Pozdro
manny90 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Ręcę pourywać Ktoś się połasił na lampki oświtlenia tablicy, a w sumie jedną lampkę. Przy okazji blendę uszkodzili...
szewczyk91 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Ręcę pourywać Ktoś się połasił na lampki oświtlenia tablicy, a w sumie jedną lampkę. Przy okazji blendę uszkodzili... Na ty świecie same k...y i złodzieje :-/ Wrócę do mojego problemu z nowym pytaniem :-) Wiem już że problem jest z zużytymi poduszkami amortyzatorów po założeniu gwintu zawias się usztywnił i poduszki dostały w piz*e krótko mówiąc niestety do sportowego zawieszenia zwykła poduszka nie bardzo zda egzamin (tak mówią) może się mylą, i tu pytanie gdzie kupie poduszki do (niezwykłego) sportowego zawieszenia?? Pozdrawiam Panią z czerwonej B5 na klubowych ramkach początek rej. CSW i przepraszam za zajechanie drogi na Sienkiewicza ok. godz. 12.20 to ja jechałem tym białym Sieciento autko służbowe Edytowane 24 Września 2014 przez szewczyk91
przemciotorun Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 A ja mam ori poduszki na roznych zawieszeniach 1be 1ba gwincie skreconym na 62-63cm na airze i nic sie nie dzieje i nie piszczy. Sprawdz moze w etce ile nowe ori o ile jeszcze produkuja....
WIŚNIA Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Siemanko Widziałem cię dzisiaj chyba na kujawskiej, ładną bandę wozisz. Patykiem pisane
szewczyk91 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Siemanko Widziałem cię dzisiaj chyba na kujawskiej, ładną bandę wozisz. Patykiem pisane Mega banda każdy z roboty wracać chce tym cudem
Rekomendowane odpowiedzi